wena Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Rozpoczynamy szkolenia. Nie chcieliśmy robić szkoleń w sezonie urlopowym. Dlatego 12-13-14.09.2014 planujemy zrobić profesjonalne szkolenie sensoryczne. Czy będzie to w kolejnych 3 dniach, czy rozdzielone inaczej będzie zależało od chętnych do szkolenia. Szkolenie odbędzie się w Chorzowie. Koszt szkolenia to 70 zł od osoby. Zapisy ogłoszę pod koniec sierpnia. alechanted 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Wiecie gdzie dokładniej w Chorzowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Chodzi Ci o adres - Chorzów ul. Sobieskiego 19 Edytowane 31 Lipca 2014 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 To się pewnie skuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Dobry dojazd z Katosów, fajnie =] Też się skuszę raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dazhdbog Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja także będę chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
girgi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Trzy zajecia po ile godzin mniej-więcej?? Pytam bo byłbym chętny ale mam mało czasu "wolnego" i nie wiem czy dam radę. A i w jakich godzinach zajęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alechanted Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 To będzie popołudniu? Nie wiem, czy mam urlop brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Trudno w tej chwili ogłosić godzinę, ale w piątek wieczorem, a w sobotę i w niedzielę może być już po południu. Przypuszczam, że zajęcia mogą potrwać do 3 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Kurcze, chciałbym być na kursie, ale mnie nie ma od 12 września bo mam zapłacone wczasy. Są jakieś szanse, że za rok znowu będzie taki kurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Kurcze, chciałbym być na kursie, ale mnie nie ma od 12 września bo mam zapłacone wczasy. Są jakieś szanse, że za rok znowu będzie taki kurs? Dlaczego dopiero za rok? Na pewno będzie wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ja się piszę. Najwyżej po kursie piwo będę destylował(przecierz nie wyleję). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alechanted Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Ja oczywiście też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryta Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Ja również się piszę :-). Za tydzień wyjeżdżam na wakacje, więc raczej nie będę w stanie potwierdzić zgłoszenia. Dopiero po 06.09. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Można prosić o więcej informacji? Jak ten kurs będzie wyglądał? Co będzie omawiane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigmisiu Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witam, wiadomo już coś o kursie? Też bym był chętny, zwłaszcza że do Chorzowa mam blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dazhdbog Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Bump? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jaka będzie formuła tego kursu? Ile godzin dziennie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Czas na ogłoszenie więcej szczegółów szkolenia. Planuje wykonanie 2 szkoleń w tym samym terminie jeżeli będzie odpowiednia ilość chętnych. Kurs podstawowy 10 próbek 13.09.2014 (sobota) godzina 15.oo - 5 próbek 14.09.2014(niedziela godzina 15.oo - 5 próbek Kurs pełny 20 próbek 12.09.2014 (piątek) godzina 18.oo - 7 próbek 13.09.2014 (sobota) godzina 17.oo - 7 próbek 14.09.2014(niedziela)godzina 17.oo - 6 próbek Kurs odbędzie się w Chorzowie ul. Sobieskiego 19 siedziba firmy Babi-Med. Prowadzącym będzie Jacek Kocurek. Zgłoszenia proszę kierować przez PW. Każdy dostanie odpowiedź i nr konta na który wpłacić odpowiednie kwoty. Koszt szkolenia - kurs podstawowy 45 zł od osoby - kurs pełny 75 zł od osoby. Jeżeli będzie duże zainteresowanie to oczywiście odbędzie się następny kurs. Edytowane 2 Września 2014 przez wena alechanted 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Kurs pełny 20 próbek do mniej więcej której godziny trwa? Dlaczego jest to rozbite aż na 3 dni? Dla osoby przyjezdnej trochę to komplikuje sprawę niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Jakiś limit uczestników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
girgi Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 No to ja niestety odpadam (niedziela - urodziny naszych chrześnic). Mogłbym jakby się skończyło do 15... Pozostaje jedynie czekac na następną edycję. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Zostały opracowane dobre praktyki dla konkursów piwowarskich i również do szkoleń sensorycznych. Wg tych zaleceń szkolenie powinno się odbywać nawet w 4 etapach - to jest po 5 próbek. Ja to robię w uzgodnieniu z prowadzącym w 3 etapach. Próbując 20 próbek nie jesteś w stanie wszystkiego zapamiętać. Szkolenie by trwało 6-8 godzin - bo to nie tylko sama degustacja, ale również opis wad i przyczyny ich powstawania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Przepraszam za pomyłkę - poprawiłem daty na wrzesień. Dni się zgadzają tylko miesiąc był wpisany październik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Zapisuję się na kurs 3dniowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi