Skocz do zawartości

12-13-14.09.2014 Szkolenie sensoryczne w Chorzowie


wena

Rekomendowane odpowiedzi

Rozpoczynamy szkolenia. Nie chcieliśmy robić szkoleń w sezonie urlopowym.

Dlatego 12-13-14.09.2014 planujemy zrobić profesjonalne szkolenie sensoryczne. Czy będzie to w kolejnych 3 dniach, czy rozdzielone inaczej będzie zależało od chętnych do szkolenia. Szkolenie odbędzie się w Chorzowie. Koszt szkolenia to 70 zł od osoby.

Zapisy ogłoszę pod koniec sierpnia.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Ja również się piszę :-). Za tydzień wyjeżdżam na wakacje, więc raczej nie będę w stanie potwierdzić zgłoszenia. Dopiero po 06.09.

 

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

 

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Czas na ogłoszenie więcej szczegółów szkolenia.

Planuje wykonanie 2 szkoleń w tym samym terminie jeżeli będzie odpowiednia ilość chętnych.

Kurs podstawowy 10 próbek

13.09.2014 (sobota) godzina 15.oo - 5 próbek

14.09.2014(niedziela godzina 15.oo - 5 próbek

Kurs pełny 20 próbek

12.09.2014 (piątek) godzina 18.oo - 7 próbek

13.09.2014 (sobota) godzina 17.oo - 7 próbek

14.09.2014(niedziela)godzina 17.oo - 6 próbek

Kurs odbędzie się w Chorzowie ul. Sobieskiego 19 siedziba firmy Babi-Med. Prowadzącym będzie Jacek Kocurek.

Zgłoszenia proszę kierować przez PW. Każdy dostanie odpowiedź i nr konta na który wpłacić odpowiednie kwoty.

Koszt szkolenia - kurs podstawowy 45 zł od osoby

- kurs pełny 75 zł od osoby.

Jeżeli będzie duże zainteresowanie to oczywiście odbędzie się następny kurs.

Edytowane przez wena
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Zostały opracowane dobre praktyki dla konkursów piwowarskich i również do szkoleń sensorycznych. Wg tych zaleceń szkolenie powinno się odbywać nawet w 4 etapach - to jest po 5 próbek. Ja to robię w uzgodnieniu z prowadzącym w 3 etapach. Próbując 20 próbek nie jesteś w stanie wszystkiego zapamiętać. Szkolenie by trwało 6-8 godzin - bo to nie tylko sama degustacja, ale również opis wad i przyczyny ich powstawania.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.