alechanted Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Przepraszam za pomyłkę - poprawiłem daty na wrzesień. Dni się zgadzają tylko miesiąc był wpisany październik. Mój zapis w takim razie nadal aktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigmisiu Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ja się piszę na 3 dniowy kurs, wysłałem PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Oczywiście jesteście zapisani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alechanted Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 No to czekamy na dane do przelewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Wilk Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Proszę o wpisanie mnie na trzydniowy, dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Są jeszcze miejsca na kursie podstawowym 10 próbek. Ma kurs pełny poszły na PW wiadomości. Gdyby ktoś nie otrzymał wiadomości proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Zwolniło się 1 miejsce na pełnym kursie profesjonalnym. Jeżeli ktoś chętny to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubięFloydów Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jestem chętny! Można się jeszcze zapisać na pełny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Odpowiedź poszła na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Bardzo fajny kurs. Polecam wszystkim, którzy jeszcze się wahają Jak będzie zainteresowanie to będą i kolejne edycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Dziękuję Jackowi za profesjonalne prowadzenie. Mam nadzieję, że wszyscy coś nowego się dowiedzieli. Jak pisał mój poprzednik, jak będzie zainteresowanie to będą i kursy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryta Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jeden chętny jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 No chyba nie jeden, ale jeszcze paru potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
girgi Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ja, jak pisałem jestem gotów podjąć wyzwanie - organizujcie a na pewno będę (chyba ze znów sprawy rodzinne zatrzymają ale aż takiego pecha u siebie to nie podejrzewam ;-) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Też się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Jeszcze moment i ogłoszę zapisy. Muszę ustalić termin z prowadzącym i właścicielem pomieszczenia. Napiszcie jeszcze jak Wam pasuje termin - w tygodniu na 2 razy czy sobota i niedziela za jednym razem Edytowane 18 Września 2014 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Ja też wstępnie byłbym chętny. Mam nadzieję, że tym razem uda się z terminem. Jeśli o mnie chodzi to o ile w środku tygodnia zajęcia rozpoczynałyby się w okolicach 17:00-18:00 to chyba nawet bardziej by mi tak pasowało niż w weekendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryta Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Jeśli chodzi o mnie, to w tygodniu pasuje mi praktycznie codziennie po 18-tej. Weekendy mam wolne, ale wrzesień-październik to okres urodzinowy w mojej rodzinie i akurat wszystkie urodziny wypadają w weekendy... Jeśli więc weekendowo to najbardziej pasowałby 18-19.10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Hmmm ja jestem za opcją w tygodniu, weekendy mam zaplanowane już do końca roku :-) a chętnie bym się doszkolił Wysłane z Nokii 3210 za pomocą kodów SMSowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ja pracuję praktycznie cały czas na 18, więc dla mnie w tygodniu po południu odpada. Ewentualnie mogę pomyśleć o wsparciu przybytku wampirów (krwiodawstwo), wtedy wyszarpię wolny dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
girgi Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Napiszcie jeszcze jak Wam pasuje termin - w tygodniu na 2 razy czy sobota i niedziela za jednym razem A to już nie będzie kursu trzydniowego?? Mnie pasuje i w tygodniu i w weekendy, choć szczerze to wolałbym w weekendy. Ale jestem elastyczny ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Jak będzie potrzeba i będą chętni to będzie i kurs profesjonalny na 20 próbek. Teraz chcę zorganizować kurs podstawowy bo są chętni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Tak tak, ja na podstawowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bailif Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 ja takze sie pisze na podstawowy termin i godziny dla mnie obojetne, dopasuje sie do tych ktorzy maja trudniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Podliczę jutro chętnych i ustalę termin. Jeszcze chyba brakuje kilka osób do pełnej obsady. Chętnych zapraszam do wpisywania się na forum, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi