Eliska903 Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Szkoda, że tak wiele osób nie może w tym roku przybyć Z technicznych spraw - jeśli przywozicie kegi, to najlepiej z systemem wyszynku. Jeśli są w tej sprawie jakieś problemy - dajcie znać, będziemy starali się coś zorganizować. Ola zaganiana... wg mnie, lista "startowa" wygląda tak: 1. rubezahl (na chwilę obecną sam) + 10l (pokój nr 2) 2. korzen16 (+2 os) +10l (pokój nr 1) 3. krzysiek9999 + 1 + 10l (pokój nr 3) 4. camilos + 1 + 10l (pokój nr 4) 5. (pokój nr 7) 6. uups + 1 osoba (pokój nr 8) 7. Akebes + familia + 10l (pokój nr 9) 8. quhcik + 10l .................................. Olu, może pokój nr 7? 9. wnyku + 1 + 10l (pokój nr 14) 10. s2rh + 1 + 10l (pokój NR 16) Jest jeszcze wiata noclegowa, od dawna chciałem się tam przekimać. Jeśli będą chętni i moja osoba towarzysząca się nie pojawi (niestety będę wiedział dopiero jutro), to pokój nr 2 (2-os.) będzie wolny. Ewentualnie wezmę do pokoju gitarę quhcika (i Jego na dodatek ) - wtedy 7-ka wolna. Piszcie więc, jeśli ktoś ma ochotę przybyć - a waha się z powodu rzekomego braku miejsc na nocleg. Poniżej lista poprawiona: 1. rubezahl (na chwilę obecną sam) + 10l (pokój nr 2) 2. korzen16 (+2 os) +10l (pokój nr 1) 3. krzysiek9999 + 1 + 10l (pokój nr 3) 4. camilos + 1 + 10l (pokój nr 4) 5. quhcik + 10l . (pokój nr 7) 6. uups + 1 osoba (pokój nr 8) 7. Akebes + familia + 10l (pokój nr 9) 8. wnyku + 1 + 10l (pokój nr 14) 9. s2rh + 1 + 10l (pokój NR 16) Wolny jest nr 5- 3 miejsca i nr 6- 2 miejsca, tak mi to wygląda oraz chatka Mamy około 20 spragnionych degustatorów.... plus ludzie z zewnątrz. Pozdrawiam i do soboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Sciągnę ok. 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Wolny jest nr 5- 3 miejsca i nr 6- 2 miejsca, Pok. nr 5 (3-ka) został już "zaklepany". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 A jakie piwo szanowni koledzy przywiozą ja 5l Jasne pełne i 5l India Ale pale. Wg. przepisów z firmy RobiePiwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Niestety my także odpadamy tym razem - nasz pobyt w Warszawie "trochę" się przedłuża i niestety nie ma realnej szansy, żeby dotrzeć do Was na czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Nie ma już wolnych miejsc! Właśnie przyjęłam miłośników piwa do nr 1 za korzenia i do nr 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ale jak ktosik napisał zawsze zostaje WIATA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Uups napisał do mnie, że nie jest pewny przyjazdu i pokój można rozdysponować. Także pokój nr 8 do wzięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnyku Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Jako, że będę pierwszy raz na spotkaniu mógłby ktoś przedstawić co będzie się działo po 20:00. Ponieważ czytam na facebooku, że impreza skończy się o 20:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 No niestety juz po spotakaniu. Zostaliśmy przyjęci iście po królewsku. Jedzonko zaserwowane przez właścicielkę PRZEPYSZNE. Wbrew ilości zdegustowanego piwa, na rano nic nie zostało. Również ilośc przywiezionego złocistego trunku była bardzo poważna, niektórzy dyskusje piwowarskie zakończyli ok 3 rano. Tradycyjnei ci co nie byli niech Żałują OBY TAKICH SPOTKAŃ BYŁO WIĘCEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 No niestety juz po spotakaniu. Zostaliśmy przyjęci iście po królewsku. Jedzonko zaserwowane przez właścicielkę PRZEPYSZNE. Wbrew ilości zdegustowanego piwa, na rano nic nie zostało. Również ilośc przywiezionego złocistego trunku była bardzo poważna, niektórzy dyskusje piwowarskie zakończyli ok 3 rano. Tradycyjnei ci co nie byli niech Żałują OBY TAKICH SPOTKAŃ BYŁO WIĘCEJ Miło mi! Już planujemy kolejne spotkanie w kwietniu! Szykuj repertuar gitarowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Wczoraj kurcze nawet nie dojechałem do połowy śpiewnika, a został jeszcze drugi. Jeszcze raz dzięki za tak serdeczne przyjęcie. Jurus Quhcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 potwierdzamy, zabawa była przednia. liczymy na kolejne spotkania! kwiecień już wpisany w kalendarz. dzięki za świetnie spędzony czas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 potwierdzamy, zabawa była przednia. liczymy na kolejne spotkania! kwiecień już wpisany w kalendarz. dzięki za świetnie spędzony czas! My też dziękujemy! zapraszam na zdjęcia:https://www.facebook.com/PodPrzelecza?fref=ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Mała gafa w tytule (ważenie); bardzo żałuję, że nie udało się nam tym razem dotrzeć na czas Edytowane 28 Września 2014 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Wielkie dzięki: DLA / ZA: - Właścicieli i Obsługi "Pod Przełęczą" / kolejne, wspaniałe ugoszczenie Piwowarów, (dalsza kolejność losowa!) - Akebes / niezbędna pomoc przy garach, LP - wsparcie i pomysły na przyszłość (kwiecień), - krzysiek9999 + LP / super!! pozytywna energia emanowane w sobotę, udział w niedzielnym zdobywaniu W. Sowy - atak Pd-Zach zboczem, bez zakładania obozów pośrednich! , - wnyku / upewnienie mnie, że: im mniej ktoś wie i potrafi, tym więcej "mądrości" ma do "wylania" na innych. LP zdecydowanie na innym, b. pozytywnym i sympatycznym "biegunie" sympatii i akceptowalnośćii! !! - camilos + LP / "swojskie" klimaty, pyszne domowe wyroby, które są głównym przyczynkiem do charakteru następnego naszego spotkania (pewnie kwiecień), -quhcik / gitarowe tony, które wybitnie wspomogły atmosferę wieczorno/nocno/prawie rannego ogniska! -"beznickowych" / pozytywnie nastawiony udział w tej zabawie! ... Impreza była świetna, ale bardzo żałuję nieobecności zapowiedzianych! Tak! BARDZO! Edytowane 28 Września 2014 przez rubezahl korzen16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitupitu Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Po fotkach poznałem, że to przeca miejsce jedynego, do tej pory, półzlotu B.bizu, ładnie się rozrosło. Czy komin we wiacie zdaje egzamin, czy ciągle siwy dym Pozdrawiam poranne Panie Kawowe Edytowane 28 Września 2014 przez fidoangel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Po przebyciu 625 km (tam i z powrotem) i my dotarliśmy do domu. Spotkanie super, atmosfera przesympatyczna. Jesteśmy bardzo zadowoleni i wdzięczni za przyjęcie, mamy nadzieję, że i w kwietniu nas nie wygonicie Specjalne podziękowania dla rubezahla za to, że nas namówił na spacer na W. Sowę Edytowane 28 Września 2014 przez krzysiek9999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Po fotkach poznałem, że to przeca miejsce jedynego, do tej pory, półzlotu B.bizu, ładnie się rozrosło. Czy komin we wiacie zdaje egzamin, czy ciągle siwy dym Pozdrawiam poranne Panie Kawowe Po poprawkach dymi jakby mniej! Panie kawowe również pozdrawiają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Po przebyciu 625 km (tam i z powrotem) i my dotarliśmy do domu. Spotkanie super, atmosfera przesympatyczna. Jesteśmy bardzo zadowoleni i wdzięczni za przyjęcie, mamy nadzieję, że i w kwietniu nas nie wygonicie Specjalne podziękowania dla rubezahla za to, że nas namówił na spacer na W. Sowę Dziękujemy! No to do kwietnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Wielkie dzięki: DLA / ZA: - Właścicieli i Obsługi "Pod Przełęczą" / kolejne, wspaniałe ugoszczenie Piwowarów, (dalsza kolejność losowa!) - Akebes / niezbędna pomoc przy garach, LP - wsparcie i pomysły na przyszłość (kwiecień), - krzysiek9999 + LP / super!! pozytywna energia emanowane w sobotę, udział w niedzielnym zdobywaniu W. Sowy - atak Pd-Zach zboczem, bez zakładania obozów pośrednich! , - wnyku / upewnienie mnie, że: im mniej ktoś wie i potrafi, tym więcej "mądrości" ma do "wylania" na innych. LP zdecydowanie na innym, b. pozytywnym i sympatycznym "biegunie" sympatii i akceptowalnośćii! !! - camilos + LP / "swojskie" klimaty, pyszne domowe wyroby, które są głównym przyczynkiem do charakteru następnego naszego spotkania (pewnie kwiecień), -quhcik / gitarowe tony, które wybitnie wspomogły atmosferę wieczorno/nocno/prawie rannego ogniska! -"beznickowych" / pozytywnie nastawiony udział w tej zabawie! ... Impreza była świetna, ale bardzo żałuję nieobecności zapowiedzianych! Tak! BARDZO! My też baaardzooo dziękujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Mała gafa w tytule (ważenie); bardzo żałuję, że nie udało się nam tym razem dotrzeć na czas zgadza się, ale przynajmniej tajemniczy autor rozpoczął ogromną dyskusję na temat różnic pomiędzy "ważeniem" i "warzeniem". Zapraszamy w kwietniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ha! To teraz i ja się mogę chwalić nickiem I choć się poskładałam jak niemowlę to imrezę i tak uważam za niezykle udaną. Kwietnia doczekać się nie mogę - obiecuję przywieźć jeszcze wiecej i jeszcze lepiej, a co tam! Zresztą dajcie znać, co mam na kwiecień wziąć, co pokazać i takie tam. I dziękuję wszystkim za zacne trunki, świetną atmosferę... jeny - jak ja uwielbiam takich pozytywnie zakręconych ludzi Aaaa i chcę przepis na karczek (bo ufam, że dobrze poznałam co jem) - pieczony, gotowany - nie wiem, ale przyznaję, że smak niezapomniany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świdnicki Browar Domowy Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 No i ja wreszcie dotarłem do sieci. Dziekuję serdecznie za megapozytywne spotkanie, co prawda dla mnie krótko, ale treściwie. Niestety babska intuicja tym razem wzieła góre i wczoraj po południu z dzieciakiem wylądowałem w szpitalu, wiec awaryjna nieobecność mojej połówki usprawiedliwiona. Piwka wyborne, zakąski wyśmienite, towarzystwo na 5! Czu ujawnił się dostawca pierwszego smakowanego Wittbiera i kapsli 112,,,,.119 itd? Mam nadzieję że autko za bardzo nie blokowało wejścia Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ha! To teraz i ja się mogę chwalić nickiem I choć się poskładałam jak niemowlę to imrezę i tak uważam za niezykle udaną. Kwietnia doczekać się nie mogę - obiecuję przywieźć jeszcze wiecej i jeszcze lepiej, a co tam! Zresztą dajcie znać, co mam na kwiecień wziąć, co pokazać i takie tam. Marta - witamy na forum Do kwietnia zdążysz jeszcze narobić tych Waszych frykasów, ale widać spotkanie jeszcze podkręciło niemały zapał Czu ujawnił się dostawca pierwszego smakowanego Wittbiera i kapsli 112,,,,.119 itd? Numerowane ponad setkę były moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi