DonBeer Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Cześć wszystkim, Mam na imię Dominik mieszkam w Tarnowie Podgórnym okolice Poznania, główną przyczyną jaką sie tutaj znalazłem to chęć zwiekszania wiedzy w zakresie piwowarstwa domowego, którym sie zaraziłem prawie rok temu. Za Mną dopiero 8 warek, na pewno będą kolejne. Pozdrawiam całą załoge z piwo.org. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witam kolejnego piwowara z Wlkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Wielkopolska rośnie w siłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witamy! Wielu udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witam kolejnego piwowara z Wlkp Cześć Andrzej Trzeba wzmocnić czeregi wielkopolskich piwowarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi