Krugerius Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Ważna i błaha sprawa jednocześnie. Bawiłem się ostatnio z logiem mojego domowego browaru i powstały 2 wersje (dużo się nie różnią co prawda), ale nie bardzo mogę się zdecydować którą wybrać. Znajomi też podzieleni. Wyraźcie swoje zdanie http://imgur.com/ok9...v&KEllGWB#0��-> wersja jeden (bez herbów) http://imgur.com/ok9...v&KEllGWB#1��-> wersja dwa (z herbami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Moim zdaniem pierwsza opcja jest lepsza - bardziej przejrzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Zdecydowanie wersja nr 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Również jestem za wersją numer 1. Prostota przede wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donicjusz Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 bierz wersje nr.2 w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Dawaj 1, mniej nadźgane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewatywa8 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Dzięki wszystkim za opinie zostaje wersja 1 ostatecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Sprawdź czy będzie czytelnie przy skalowaniu w górę i w dół, jak będzie wyglądać w druku w kolorze i w czerni i bieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi