Piwoznawcy Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zapraszamy na kursy do Gdańska i Poznania. W przygotowaniu Warszawa. Kalendarz kursów na www.piwoznawcy.pl/kursy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 A do Katowic nie zapraszasz? Zaczynam się zastanawiać, czy to aby Ty na pewno ten kurs będziesz prowadził, może coś mi się pomyliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 To co pamiętam to miał być w Katowicach 17-10-2009. Datę pamiętam bo w tym czasie mam być na zlocie zadymiaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark33 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Czyżby mało zgłoszeń ? Ja się piszę na Katowice i mam nadzieje, że się odbędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 (edytowane) Czekamy na warszawski termin. Zjawimy się we dwoje. goroncopozdrawiamy Edytowane 25 Sierpnia 2009 przez anmar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Czyżby mało zgłoszeń ? Ja się piszę na Katowice i mam nadzieje, że się odbędzie. Odbędzie się, odbędzie. Wyraziłam tylko zdziwienie, że Maciek o nim nie napisał, w końcu to on je prowadzi, nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 na Warszawę też się piszę, wiem, że kilku chętnych z Białegostoku sie znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwoznawcy Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zapraszam do Katowic:) - info na stronie www.piwoznawcy.pl już "za chwilę" (mały problem techniczny). Co więcej - przygotowaliśmy specjalne moduły rozszerzające program dla domowych piwowarów, będzie sporo konkretów (np. kilkanaście wzorców smakowych rozcieńczonych w piwie, które poddamy bezlitosnej ocenie), do tego profilowanie, piwa świata i cała masa piwoznawczych atrakcji, o których możecie przeczytać w programie na www.centrumpiwowarstwa.pl i już niedługo na www.piwoznawcy.pl/kursy Kurs w Warszawie mocno przygotowujemy i prawdopodobnie odbędzie się w połowie października - szczegóły niebawem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwoznawcy Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Witam, mamy jeszcze kilka miejsc na kurs w Poznaniu (12.09.2009) Zapraszam. Szczegóły na www.piwoznawcy.pl/kursy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi