Przemyss Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Zapraszam wszystkich na kolejne warzenie piwa. Pokaz odbędzie się w Browariacie: http://www.browariat.com/ Katowice ul. Francuska 11. Warzyć będziemy piwo w stylu oktoberfest, chmielone świeżym chmielem rosnącym na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 O której zaczynacie? Ja niestety po robocie jestem ugadany kaj indzij, ale może w trakcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Ja niestety nie mogę. Będę w innym miejscu, ale też będzie się działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Od której do której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jak zwykle, niestety jestem w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Pokaz zaczynamy o 17:00, koniec przewiduję na 22:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Zgodnie z planem w piątek zorganizowaliśmy pokaz warzenia. Browariat okazał się idealnym miejscem, pełnym pasjonatów dobrego piwa. Warzyliśmy piwo w stylu Oktoberfest 13blg. Zacieranie rozpoczęliśmy o godzinie 17:30, do gara powędrowały słody: pilzneński, monachijski, wiedeński i caraaroma. Ok. godziny 20:00, odbyło się pierwsze w Katowicach chmielobranie w Browariatowym ogródku. Zebraliśmy 250g niemieckiego chmielu Perle, którego część trafiła na chmielenie naszego oktoberfesta. Pokaz zakończyliśmy przed 22:00. Tutaj chciałbym podziękować Robertowi za zaproszenie i ugoszczenie nas w Browaricie. Markowi (Dibels) za pomoc w warzeniu, udostępnienie sprzętu oraz transport do domu . Wszystkim uczestnikom dziękuję za przybycie i stworzenie świetnej atmosfery. Piwo powinno być gotowe pod koniec grudnia. Aktualnie trwa konkurs na nazwę piwa, do wygrania ciekawe nagrody https://www.facebook... ... 7458791363 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 chciałem wpaść, ale wróciłem z pracy o 20 do domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Piwo uwarzone na chmielu pochodzącego z rogu ulic Francuskiej i Wojewódzkiej jest gotowe. Juro premiera w Browariacie. Jeśli macie jeszcze siłę, zapraszam jutro na godzinę 20:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Teraz przez przypadek to przeczytałem. Gdybym wiedział wcześniej to na pewno bym wpadł chociaż na chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi