eslord Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 A ja moge zagwarantowac ze ciezko mialbys to wyczuc w 20l dobrze nachmielonego AIPA. 100ml czystego spirytusu,uplynniasz mieszasz z piwem i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny Nelu Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Zawsze mnie zastanawiało jak można zakazać uprawy rośliny, która najzwyczajniej w świecie sobie rośnie w naturze i nikomu nie szkodzi, a nawet jakby szkodziła, to jest to sprawa wyłącznie uprawiającego. Niedługo może zakażą uprawy sałaty, bo jak się jej za dużo zje, to też pewnie można mieć zwidy. Jest taka roślinka jak sałata jadowita - rośnie dziko, możesz uprawiać, efekty jak po maryśce. dawno dawno temu piłem jakiś likier z Czech z dodatkiem konopi indyjskich. Bardzo rozgrzewał i tyle :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Jest taka roślinka jak sałata jadowita - rośnie dziko, możesz uprawiać, efekty jak po maryśce. Efekty sałaty jadowitej są bardziej zbliżone do opium, całkiem inne niż marihuana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi