keisan Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Witam bardzo serdecznie, jestem Jakub mieszkam w Słubicach i zaczynam coś nie coś warzyć. Póki co na moim koncie są dwie warki z kitów plus malinowe "z resztek kitu". Jestem na etapie kończenia kompletowania sprzętu i zaraz zabieram się za pierwsze zacieranie. Lubię eksperymentować, więc pewnie wiele z moich warek nie będzie mieścić się w konkretnych stylach, ale to już inna bajka. Czy jest na forum ktoś z lubuskiego? Z okolic Gorzowa? Może bliżej Słubic? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Witam krajana Może nie z okolic Gorzowa bo dolna cześć lubuskiego Bytom Odrzański Wiem że w Kostrzynie ktoś jeszcze warzy Lubuskie powoli rośnie w siłę. Powodzenia życzę w przygodzie piwowarskiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi