Marcellus Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Zapisałem się już jakiś czas temu więc pora się w końcu przywitać Nazywam się Maciek i jestem z Puław, warzenie już zacząłem poszły 3 warki i nawet udane przynajmniej tak mi się wydaje. Niedługo zacznę nowy sezon i może się odważę na dolną fermentację . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hast Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Witamy kolejnego piwowara z lubelszczyzny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurand Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Witaj, fajnie że Puławy rosną w siłę z tego co wiem jest nas już czterech. Jeśli czegoś potrzebujesz wal jak w dym jak będę mógł pomogę. e-prezes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Witam, kolegę. Cieszy kolejna osoba z naszego województwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Witamy na piwo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcellus Opublikowano 17 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Witaj, fajnie że Puławy rosną w siłę z tego co wiem jest nas już czterech. Jeśli czegoś potrzebujesz wal jak w dym jak będę mógł pomogę. Dobrze wiedzieć, skoro kilku nas jest można by kiedyś zrobić spotkanie i wymienić doświadczeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 No to czas na spotkanie w Puławach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi