yemu Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 ktos wie moze gdzie mozna dostac (w wwie lub sieci)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 ktos wie moze gdzie mozna dostac (w wwie lub sieci)? Najprościej u mnie, mam z pół kilo bo w takich opakowaniach sprzedawali A kupiłem w jakimś laboratorium ze śląska wysyłkowo, jak bardzo chcesz to wygrzebie nazwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfronik Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Spróbuj w aptece http://pl.wikipedia.org/wiki/Chlorek_wapnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 do czego tego używacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Ja do produkcji tofu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 do czego tego używacie ? Tak jak gispu uzywa się w IPA do wyostrzenia posmaków chmielowych, tak chlorku wapnia mozna użyć w piwach słodowych do subtelnego wzmocnienia słodowości (np. Munich Helles). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi