ASadam Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ja ostatnio robię tylko po 25l (czas ten sam co 20l, w fermentorze się mieści a 10 piw więcej) w garnku 30l. Jest ciężko ale się da. Gdybym jednak miał wybierać teraz to zdecydowanie 35l. A jeszcze lepiej 60... Szkoda czasu na małe warki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singer Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 W temacie garów... Niedawno natknąłem się ( nie pamiętam gdzie) na info ostrzegające przed zakupem garów z nierdzewki od jakiegoś sprzedawcy( również nie pamiętam jakiego) a jestem na etapie szukania konkretnego dystrybutora lub sprzedawcy, lub producenta od którego mógłbym kupić dobry gar zacierny poj. ok. 100l . Zaproponujcie znane wam i sprawdzone miejsca lub sprzedawców. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profik Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Najtaniej i wcale nie najgorzej wypada keg 100l. Nawet bym powiedział że najlepsze rozwiązanie cena-jakość. Jak odstrasza cie wygląd poobijanego kega zawsze możesz wypiaskować i pomalować proszkowo. Edytowane 12 Listopada 2015 przez profik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi