ASadam Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ja ostatnio robię tylko po 25l (czas ten sam co 20l, w fermentorze się mieści a 10 piw więcej) w garnku 30l. Jest ciężko ale się da. Gdybym jednak miał wybierać teraz to zdecydowanie 35l. A jeszcze lepiej 60... Szkoda czasu na małe warki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singer Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 W temacie garów... Niedawno natknąłem się ( nie pamiętam gdzie) na info ostrzegające przed zakupem garów z nierdzewki od jakiegoś sprzedawcy( również nie pamiętam jakiego) a jestem na etapie szukania konkretnego dystrybutora lub sprzedawcy, lub producenta od którego mógłbym kupić dobry gar zacierny poj. ok. 100l . Zaproponujcie znane wam i sprawdzone miejsca lub sprzedawców. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profik Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Najtaniej i wcale nie najgorzej wypada keg 100l. Nawet bym powiedział że najlepsze rozwiązanie cena-jakość. Jak odstrasza cie wygląd poobijanego kega zawsze możesz wypiaskować i pomalować proszkowo. Edytowane 12 Listopada 2015 przez profik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się