Kilus Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Pytanie kieruje szczególnie do bardziej doświadczonych kolegów, czy ktoś z Was orientuje się, jakich szczepów użyto do powyższego blendu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Przeca jak byk napisane: http://www.whitelabs.com/yeast/wlp630-berliner-weisse-blend Niemiecki szczep weizenowy + lactobaccilius Czyli np. 3068 lub WLP300 z bakteriami mlekowymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilus Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Undeath potrzebuje konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Czyli np. 3068 lub WLP300 z bakteriami mlekowymi A to nie jest konkretnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilus Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 "np" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się