pafffcio Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 (edited) Z tego całego zagłębiania piwowarskiej wiedzy zapomniałem się przywitać W związku z tym czym prędzej zaległości nadrabiam i witam serdecznie wszystkich piwowarów! Rzec parę słów o sobie też wypada, aczkolwiek w tym nigdy mistrzem nie byłem. Imię me Paweł, mieszkam w Poznaniu tu też się urodziłem. Pierwsza warka jeszcze przede mną, aktualnie czekam na sprzęt i surowce, o czym zresztą na tym forum już informowałem, przy okazji kilku pytań. W między czasie staram się zgłębić jak najwięcej wiedzy z warzeniem związanej Wiadomo, że nie samym piwem żyje człowiek, tak więc zgodnie z tą zasadą żyję też filmami. Innymi rzeczami zresztą też, ale to mniej istotne chyba Pozdrawiam, pawcio Edit: Przyszło mi do głowy, że mógłbym się podzielić z Wami skąd w ogóle się o domowym piwowarstwie dowiedziałem. W zasadzie wszystko przez... pogodę xD Na o2.pl była kiedyś informacja, że pogoda w tym roku jest jak znalazł do hodowli chmielu. Wchodzę w artykuł, a tam piszą, że warzenie własnego piwa to nie trudna sprawa, a z własnego chmielu jeszcze przyjemniejsza. Pogooglałem trochę, zebrałem fundusze i tak oto jestem i czekam na swój pierwszy raz Edited September 7, 2009 by pafffcio Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako1 Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 (edited) Witam, witam i sukcesów piwowarskich życzę Edited September 7, 2009 by pako1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Witanko pozdrawianko:) i samych udanych warek;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 I ja witam, Pierwsza warka niezapomniana, kolejne to już rutyna, więc wszystko przed Tobą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 witam ziomala z za miedzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Witam na forum i samych udanych warek życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyblik Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 witam i ja, tu zawsze możesz liczyć na pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vettis Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Witaj i o wszystko co związane z piwem i nie tylko pytaj Udanych Warek życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts