Slimaq Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Heya, Zgodnie z umową zarezerwowałem stoliki u fotografa na czwartek aby nie było powtórki z premiery "Lublin to Dublin". Zarezerwowane mamy 3 stoliki na lewo od wejścia na godzinę 19. Tak więc wszystkich serdecznie zapraszam do wspólnego degustowania Mikkellera Black i Stoutów naszych kolegów Czarnej Ospy i Michała P. Jak by co to hasło do stolika Slimak Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Dla kogo te stoliki? Można się pisać, żeby zasiąść wśród innych piwowarów domowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 No pewnie że można Tydzień temu siedzieliśmy ze Ślimakiem, Astrobusem i Maaciejem i padł pomysł rezerwacji... dzięki Ślimak! Ja wpadnę koło 18tej. Do zobaczyska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Chętnie bym przyszedł ale robota nie pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ja nie dam rady, jestem w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi