quba16 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 A jak planami podania punktacji wszystkich finalistów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzium1986 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 A jak planami podania punktacji wszystkich finalistów? nie słyszałem, aby takowe były. A skoro do tej pory nie podano, to można bezpiecznie przyjąć, że nie będzie. W weekend zostaną rozesłane metryczki z pilsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZZZabioreCiButy Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Nadal nie dostałem metryczki z eliminacji - Filip Mazur - FilipMazur@10g.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fufi Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Nadal nie dostałem metryczki z eliminacji - Filip Mazur - FilipMazur@10g.pl Również nic nie dostałem jeszcze - Rafał Wnykowicz - r.wnykowicz@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 O której kategorii mowa?Fufi: u Ciebie też chodzi o eliminacyjną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fufi Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 O której kategorii mowa? Fufi: u Ciebie też chodzi o eliminacyjną? Finał plisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skum Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 O której kategorii mowa? Fufi: u Ciebie też chodzi o eliminacyjną? Finał plisa. Też nie dostałem metryczki z finału pilsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogo Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Sour Ale (szeroka definicja podobnie jak podczas konkursu Żywieckiego) W Żywcu było ograniczenie do belgijskich kwaśnych, czy tutaj mogą być dowolne kwaśne? Berliner Wise, Fruit Lambic, American Sour i inne kwaśne wynalazki?Gdzieś jest więcej szczegółów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Nie tutaj też jest ta sama kategoria co w żywcu Belgian Sour Ale Na FB też dzisiaj ogłosili, że trzecia kategoria to Gose Więc w Warszawie będzie ciekawie Dwa Soury na jednym konkursie rzadko się zdarzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogo Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Gose w momencie gdy Berliner zbliża się do końca fermentacji... To w kwachach z pewnością nie wystartuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi