Skocz do zawartości

słody karmelowe


marny_popis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanowne grono piwowarów, jest to mój perwszy post więc proszę o wyrozumiałość jeżeli coś będzie nie tak. Mianowicie mam zamiar uwarzyć moje pierwsze ciemne piwo (robust porter) z zacieraniem, (robiłem juz jasne), mam juz recepturęi skład tylko chciałem zapytac kiedy dodać słody karmelowe Strzegom 300 i 600 czy od samego początku czy pod koniec jak palone i czekoladowe. Z góry dzięki za pomoc

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jak pierwszy jak już jest 31 :-)?

A kiedy walka skoro jest ważenie ?

 

Panowie dajcie spokój już z tymi docinkami, kolega zadał konkretne pytanie, otrzymał odpowiedź, więc po co zaśmiecać wątek nic nie wnoszącymi postami.

Więcej merytoryki mniej upierdliwości.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.