scooby_brew Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Zebralem niektore zdjecia z warzenia i wrzucilem to na youtube: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Cześć. No super filmik Cały czas mnie zastanawiam konstrukcja tego palnika, nie dochodzi do miejscowych przypaleń brzeczki? wydaje mi sie że on punktowo grzeje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Mały błąd znalazłem jest laugther tun, a powinno być lauter tun. BTW scooby, a Ty nie chcesz wziąć udziału w naszym spocie "Jestem piwowarem domowym". W końcu jesteś jakby ojcem chrzestnym tego projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Świetne! Zapewne dla większości oglądających najbardziej przemówi "time for a beer brake". :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Bardzo dobry filmik oby więcej takich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark33 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Świetny materiał, muzyka fajnie dobrana (lata 30 prohibicja - jakoś tak mi się skojarzyło ) i piwo też zapewne wyśmienite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Bardzo zgrabny filmik! Gratuluje pomysłu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Bardzo mi się podobało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Mi też się podobało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Fajny filmik i super muzyczka do tego Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Ciekawy pomysł i fajny filmik! Bardzo mi się podobał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) Dzieki wam za mile slowa. Cześć. No super filmik Cały czas mnie zastanawiam konstrukcja tego palnika, nie dochodzi do miejscowych przypaleń brzeczki? wydaje mi sie że on punktowo grzeje.... Na tym filmie jest stare zdjecie, ciagle uzywam ten palnik, ale zakrecilem wiekszosc otworow. Ten palnik wlasciwie jest skonstruowany na "gaz naturalny" czli metan, ktory tutaj uzywa sie do ogrzewania domow i gotowania w kuchni. W butlach tutaj sprzedaja propan, i ten gaz uzywam do warzenia. Dlatego musialem troche ten palnik zmienic, bo raz ze mi grzal za szybko, dwa ze uzywal za duzo gazu. Wiec odkrecilem 12 paluszkow dookola palnika i zatkalem otwory srubami. Zostawilem tylko 11 paluszkow w srodku. I teraz grzeje w sam raz, i bardziej oszczedza gaz. Plomienie sie "krzyzuja" bo w ten sposob powstaje niebieski plomien zamiast zoltego. Mały błąd znalazłem jest laugther tun, a powinno być lauter tun. BTW scooby, a Ty nie chcesz wziąć udziału w naszym spocie "Jestem piwowarem domowym". W końcu jesteś jakby ojcem chrzestnym tego projektu. Tak, zrobilem kilka bledow ale juz je naprawilem. Np. na koniec napisalem "and ejoy it it!" Pewnie gdy robilem ten filmik to zdegustowalem sobie o jedno piwko za duzo (lub dwa) Jezeli chodzi o wasze wideo, to po pierwsze dzieki za zaproszenie, ale to jest przeciesz wasz projekt, i juz chyba prawie skonczony, to nie bede sie na to ladowal na sam koniec. Zwlaszcza gdy wy juz zrobiliscie cala prace (skrypt itp). Ale z checia zabacze gotowe wideo. Edytowane 16 Września 2009 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Jezeli chodzi o wasze wideo, to po pierwsze dzieki za zaproszenie, ale to jest przeciesz wasz projekt, i juz chyba prawie skonczony, to nie bede sie na to ladowal na sam koniec. Zwlaszcza gdy wy juz zrobiliscie cala prace (skrypt itp). Ale z checia zabacze gotowe wideo. Gdybyś nie zamieścił wersji made in USA to nie byłoby naszej wersji. Zawsze możesz wygłosić jakąś krótką frazę "jestem domowym piwowarem" czy "lubię piwa pszeniczne". Fajnie byłoby gdyby nasz klip był ponad granicami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi