Familienbrauerei Schnura Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Witam. Do kiedy zbierasz zamówienia? Witam. Do kiedy zbierasz zamówienia? mysle ze do konca marca max tak zeby na poczatku kwietnia powysylac sadzonki w Polske Dla tych co nie chca podawac danych w Tabeli prosze o info na priv lub roland.sznura@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomad Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Patrzac na info na stronie to sadzonki cascade maja byc dostępne od polowy maja do sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantasmag0ria Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Patrzac na info na stronie to sadzonki cascade maja byc dostępne od polowy maja do sprzedaży. skąd to info? @Roland dopisałem się do zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomad Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Patrzac na info na stronie to sadzonki cascade maja byc dostępne od polowy maja do sprzedaży.skąd to info? @Roland dopisałem się do zamówienia. This product is expected to be in stock again on Monday, 16. May 2016 Info na stronie. Przetlumacz sobie w google translator. Dla ułatwienia dodałem z wersji angielskiej strony. Aaa, info jest dla odmiany cascade. Edytowane 29 Lutego 2016 przez Nomad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantasmag0ria Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Patrzac na info na stronie to sadzonki cascade maja byc dostępne od polowy maja do sprzedaży.skąd to info? @Roland dopisałem się do zamówienia. This product is expected to be in stock again on Monday, 16. May 2016 Info na stronie. Przetlumacz sobie w google translator. Dla ułatwienia dodałem z wersji angielskiej strony. Aaa, info jest dla odmiany cascade. faktycznie, nie zauważyłem ze można kliknąć w nazwę chmielu żeby zobaczyć szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomad Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Patrzac na info na stronie to sadzonki cascade maja byc dostępne od polowy maja do sprzedaży.skąd to info? @Roland dopisałem się do zamówienia. This product is expected to be in stock again on Monday, 16. May 2016 Info na stronie. Przetlumacz sobie w google translator. Dla ułatwienia dodałem z wersji angielskiej strony. Aaa, info jest dla odmiany cascade. faktycznie, nie zauważyłem ze można kliknąć w nazwę chmielu żeby zobaczyć szczegóły. Tu właśnie się zastanawiam, co będzie z tym zamawianiem, bo osobiście również chętnie dołączę do zamówienia, ale interesuje mnie odmiana cascade w głównej mierze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma44 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Patrzac na info na stronie to sadzonki cascade maja byc dostępne od polowy maja do sprzedaży.skąd to info? @Roland dopisałem się do zamówienia. This product is expected to be in stock again on Monday, 16. May 2016 Info na stronie. Przetlumacz sobie w google translator. Dla ułatwienia dodałem z wersji angielskiej strony. Aaa, info jest dla odmiany cascade. faktycznie, nie zauważyłem ze można kliknąć w nazwę chmielu żeby zobaczyć szczegóły. Tu właśnie się zastanawiam, co będzie z tym zamawianiem, bo osobiście również chętnie dołączę do zamówienia, ale interesuje mnie odmiana cascade w głównej mierze... Jakby kogoś interesowało to tutaj Cascade jest jeszcze dostępne: http://willingham-nurseries.co.uk/. Cena trochę wyższa ale zastanawiam się czy nie zamówić parę sztuk + chinook i golding. Nie mam jak zorganizować jednorazowej przesyłki i rozsyłki po Polsce bo studiuję za granicą ale może ktoś był by chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arielos Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Powiem wam, że dzisiaj z ciekawości zajrzałem pod kopczyk i sadzonka Cascade z jesiennej akcji bezproblemowo przetrwała zimę. Musiała się ożywić z powodu ocieplenia, bo pędy (?) podrosły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Powiem wam, że dzisiaj z ciekawości zajrzałem pod kopczyk i sadzonka Cascade z jesiennej akcji bezproblemowo przetrwała zimę. Musiała się ożywić z powodu ocieplenia, bo pędy (?) podrosły. Mam to samo. Puściła małe pędy a zimuję ją w piwnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Powiem wam, że dzisiaj z ciekawości zajrzałem pod kopczyk i sadzonka Cascade z jesiennej akcji bezproblemowo przetrwała zimę. Musiała się ożywić z powodu ocieplenia, bo pędy (?) podrosły. Mam to samo. Puściła małe pędy a zimuję ją w piwnicy U mnie chmiel leżakowany w "komórce" puścił takie "małe pędy", że jak ostatnio drzwi po zimie otworzyłem, to mi oczy chciał powybijać Nie wiem czy już tak zostawić, czy lepiej je pościnać i poczekać na nowe pędy Ale cholera mnie wystraszyła, myślałem że jakaś czupakabra na mnie z komórki wyskoczyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Za miesiąc można wsadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek0 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Witam wszystkich w sezonie 2016 Dla tych co sie nie zalapali na sadznonki z w tamtym roku ponawiam temat zamowienia z sklepu http://www.eickelmann.de/ jak bedzie powyzej 100 sadzonek to moge znowu podjechac do sklepu i powysylac po calej Polsce wiecej info pod linkiem https://docs.google.com/spreadsheets/d/1L2FTt-38P_9DIKvohcjj95cl41NvBfTiPgWsYoQdE9E/edit?usp=sharing Roland Jeśli nie zbierzesz zamówień na 100, to z zamówienia nici? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin KL Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Ze dwie sadzonki chętnie zamówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Ja poproszę jeszcze Saazer'a, oprócz tego co jest w tabeli, co by było trochę bliżej do setki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indianin Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Zamawiam 2 razy cascade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Familienbrauerei Schnura Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Witam wszystkich przepraszam ze tak dlugo nie odpisywalem ale na poczatku roku zawsze mam nawal pracy:( na dzien dzisiejszy tylko 18 Cascade jest zamowionych troche malo sklep daje rabat dopiero przy zamioniu pow. 50szt. mamy 3 opcje; 1) czekac do polowy kwietnia moze cos dojdzie 2) anulowac akcje 3) zamawiac ale cena poszybuje w gore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek0 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Witam wszystkich przepraszam ze tak dlugo nie odpisywalem ale na poczatku roku zawsze mam nawal pracy:( na dzien dzisiejszy tylko 18 Cascade jest zamowionych troche malo sklep daje rabat dopiero przy zamioniu pow. 50szt. mamy 3 opcje; 1) czekac do polowy kwietnia moze cos dojdzie 2) anulowac akcje 3) zamawiac ale cena poszybuje w gore Do jakiej kwoty może poszybować? Ja mogę czekać, połowa kwietnia to nie jest za późno żeby sadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukBeer Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witam wszystkich przepraszam ze tak dlugo nie odpisywalem ale na poczatku roku zawsze mam nawal pracy:( na dzien dzisiejszy tylko 18 Cascade jest zamowionych troche malo sklep daje rabat dopiero przy zamioniu pow. 50szt. mamy 3 opcje; 1) czekac do polowy kwietnia moze cos dojdzie 2) anulowac akcje 3) zamawiac ale cena poszybuje w gore Do jakiej kwoty może poszybować? Ja mogę czekać, połowa kwietnia to nie jest za późno żeby sadzić Witam Ja bardzo chętnie kupię 3 sadzonki cascade + 1 polarisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egon126 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Witam. Ja przytuliłbym jedna sadzonkę Saaza, lecz nie ma go w tabeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondzio75 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Witam Wszystkich Oto jak wygląda zasadzony chmiel z poprzedniego wspólnego zamówienia...chyba startuje :-) Pozdrawiam wszystkich szczególnie Familienbrauerei Schnura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 To kiedy zamawiacie? Przytulę cascade, comet, target . Wpisałem się w XLS, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bellon Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 ja tylko tak informacyjnie - z 12-tu sadzonek różnych odmian, z jesiennej akcji, pędy na wiosnę wypuściło ... 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciechanek Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Zapisuję się na Cascade, Smaragd i Target. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imidlajew Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jak nie jest za późno to chętnie wezmę Cascade i Polarisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Widzę że się uzbierało 63 szt. Akcja aktualna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi