Artur.G Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 1 Chinook przejdzie jeszcze ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 1 Chinook przejdzie jeszcze ???? Lista na zamówienie- https://docs.goo Artur.G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Dziś była aktualizacja chmieli pojawił się m.in saaz. Jeżeli ktoś z zamawiających chce zmienić zamówienie niech pisze do mnie na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Dziś zamówiłem chmiele. Niestety nie było chinooka. Kasę za niego zwrócę za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xcynix Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 I w sumie dobrze że nie trafiłem na moment w którym można było coś wybrać w zamian. Siedział bym i wymyślał na siłę którego z pozostałych najmniej nie chcę. A tak to mam spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bellon Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Dziś zamówiłem chmiele. Niestety nie było chinooka. Kasę za niego zwrócę za tydzień. Szkoda ;/ no nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Gdybym dalej zwlekał z zamówieniem coraz więcej chmieli było by niedostępnych. Niektórzy musieli zmienić parę razy bo zabrakło w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzogan Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Spoko. Daj znać, jak przyjdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Chmiele dotarły do mnie wczoraj. Wyśle je w poniedziałek lub wtorek to zależy od kuriera. Edytowane 25 Lutego 2017 przez Tymek19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Fajnie, mam nadzieje że wszystkie ruszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Niektóre już wypuszczają pędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bellon Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Dziś zamówiłem chmiele. Niestety nie było chinooka. Kasę za niego zwrócę za tydzień. Szkoda ;/ no nic aaa przepraszam!, coś mi się źle styki zwarły, pomyliłem Chinooka, z Centennialem - teraz patrzę na zdjęcie opisanych sadzonek chmielu i zajarzyłem, że zamawiałem Centenniala SUPER. że Centennial jest! No to teraz będę miał w ogrodzie: Cascade UK i DE, Chinooka UK oby dwa z zeszłego roku i teraz właśnie tego Centenniala. Jeszcze raz dzięki za fatygę Edytowane 25 Lutego 2017 przez Bellon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.M Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Paczka dotarła. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek1g Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Czy będą jeszcze zamówienia chmielu? Interesują mnie sadzonki Chinook i Cascade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek0 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Tymek, wielkie dzięki, kawał dobrej roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzii Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Paczka już u mnie, dziękuję koledze za poświęcony czas i organizację. Ps. Sadzicie od razu w grunt, czy póki co do zimnej piwnicy? Widzę, że pędy już puściły, ale szkoda żeby zmarzło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Ja mam w dolnicy głębokiej i trzymam w chłodnym miejscu. Później kiedy będzie cieplej i chmiel wypuści pędy przesadzę do ogrodu.Nie polecam trzymać przez cały rok w dolnicy bo tylko ogranicza wzrost chmielu, chyba że ktoś nie ma wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzii Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Wsadzę w duże donice i do piwnicy, jak się zrobi cieplej to do ogrodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Dobrym zamiennikiem dla donic są duże worki foliowe np. po ziemi ogrodowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granik Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Dzięki! Dotarło również . W razie pojawienia się Chinooka chętnie pisałbym się na kolejną akcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzogan Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Tymek wielkie dzięki. Odwaliłeś kawał dobrej roboty. Wszystko pięknie zapakowane dotarło do mnie. Podpowiedzcie nowicjuszowi: te sztorby należy w pozycji pionowej, w całości przykryć? Zasypujecie je ziemią ogrodową czy piachem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Pionowo, w ziemi ogrodniczej,która później użyj przy sądzeniu. aston 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzogan Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Dzięki, zabieram się za robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Sadzonki powinno się sadzić tak, aby górny koniec sadzonki znajdował się 12-15cm pod powierzchnią ziemi. Edytowane 1 Marca 2017 przez mateos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzogan Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Sadzonki powinno się sadzić tak, aby górny koniec sadzonki znajdował się 12-15cm pod powierzchnią ziemi. Rozumiem, że piszesz tu już o finalnym sadzeniu w gruncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi