biervorkoster Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Jestem na etapie poszukiwan taboretu gazowego, na allegro jest sporo ofert z duzym rostrzalem cenowym. Na pewno wiekszosc jest w posiadaniu takowego, dlatego zapytuje czy taki sprzet o mocy 7,5kw za ok 70pln warto zakupic? Edytowane 21 Listopada 2014 przez biervorkoster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Czytasz forum czy tylko wpadasz coś napisać? http://www.piwo.org/topic/15838-palnik-palniczek/ ten temat jeszcze trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biervorkoster Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Ta palnik palniczek jednoznacznie wskazuje na taboret gazowy... :-) Forum przegladam i czytam, mozliwe ze czasem przeocze cos. A taboret to sprzet wiec ten dzial jest wlasciwy dla tego pytania. Dzieki za link Edytowane 21 Listopada 2014 przez biervorkoster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Na okoliczność awarii wyszukiwarki z przed miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=piwo.org+taboret+gazowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biervorkoster Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ech chlopaki po co my tu siedzimy jak mozna wszystko wygooglowac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soochy1 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) http://allegro.pl/taboret-gazowy-zeliwny-mocny-9-2kw-certyfikat-i4811102561.html Kupiłem taki, zrobiłem na nim na razie 4 warki ale jestem zadowolony można sterować wygodnie płomieniami za pomocą 3 pokręteł, solidny żeliwny , mogę polecić, nie ma problemów z ogrzaniem 30L gara z 26 litrami brzeczki. Edytowane 27 Listopada 2014 przez soochy1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Ech chlopaki po co my tu siedzimy jak mozna wszystko wygooglowac.... Tja - bo google tworzy treść a nie indeksuje. Wyszukiwarki są po to by ich używać i właśnie tego typu ignorancja czyni je coraz to mniej użytecznymi - wolisz żeby wyszukiwanie frazy "taboret gazowy" zwróciło Ci jeden temat długi na dwa lata pytań i odpowiedzi, swoiste kompendium wiedzy czy listę 100 tematów "jaki taboret kupić, pomurz!!!1!!1", 90% z nich po trzy posty z czego pierwszy to pytanie a dwa pozostałe to zjebki o powtarzanie tematów? Edytowane 27 Listopada 2014 przez jaras Szuwar71 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biervorkoster Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Ech chlopaki po co my tu siedzimy jak mozna wszystko wygooglowac.... Tja - bo google tworzy treść a nie indeksuje. Wyszukiwarki są po to by ich używać i właśnie tego typu ignorancja czyni je coraz to mniej użytecznymi - wolisz żeby wyszukiwanie frazy "taboret gazowy" zwróciło Ci jeden temat długi na dwa lata pytań i odpowiedzi, swoiste kompendium wiedzy czy listę 100 tematów "jaki taboret kupić, pomurz!!!1!!1", 90% z nich po trzy posty z czego pierwszy to pytanie a dwa pozostałe to zjebki o powtarzanie tematów? ? To moje stwierdzenie to byla ironia :-) Mam podobne zdanie, wole dowiedziec sie cos na forum od osoby, ktora ma praktyczne doswiadczenia w danym temacie, i co wazne jest to opinia aktualna. Po to jest forum zeby na biezaco wymieniac sie opiniami i doswiadczeniem. W mojej opini teraz wsystko zmienia sie bardzo szybko i w ciagu roku jakas informacja moze byc nieaktualna. Edytowane 28 Listopada 2014 przez biervorkoster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi