adrick Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Planuję popełnić po raz pierwszy milkstouta. Będę wdzięczny za ocenę receptury i wskazówki. Bardzo mi smakował Sweet Cow. Celuję w około 25 L, 12-14 BLG Pale ale 4,5 kg pszeniczny czekoladowy 0,25 kg czekoladowy ciemny 0,25 kg carafa II 0,3 kg laktoza – 0,5 kg płatki owsiane 0,4 kg może jeszcze jakiś karmel? chmiel Marynka 30 gr 60` drożdże S04 albo US 05 (te mam na stanie) Zacieranie 67 C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrickll Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Jak Ci smakował sweet cow to ja bym dodał więcej laktozy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Pałka Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Dobrze to wygląda. Ważne aby woda była twarda. Nie będzie kwasku od palonych słodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się