Lucjan Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam wszystkich serdecznie Mam na imię Lucjan, jestem z Barcic Dolnych koło Starego Sącza, od 6 lat mieszkam, a od 3 lat pracuję w Krakowie. Studiowałem biologię na specjalizacji nauczycielskiej z nauczaniem chemii (3 lata), obecnie jestem na pierwszym roku zaocznej technologii żywności na UR oraz pracuję jako kierownik z jednej z krakowskich knajp (niestety, nie piwnej). Piwem interesuję się od ok. 3-4 lat, od września 2014 warzę w browarze domowym "Szymczyla". Moje aktualne doświadczenie to po jednej warce Whisky Stoutu i American Pale Ale oraz być może zepsuty Rauchbock + kilka razy jako asystent/przeszkadzajka u kolegi Lubię wszelkiej maści piwa wędzone i kwaśne, moje marzenia to zrobić domowe Berliner Weisse oraz Pale Ale o bogatym aromacie owoców tropikalnych i zawartości alkoholu poniżej 3% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konus Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Kolega z moich okolic z tego co widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam sąsiada. Zapraszamy też na FB Krakowscy Piwowarzy Domowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi