Arielos Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam serdecznie Dopiero zaczynam swoją przygodę z piwem, szukając różnych informacji często trafiałem tutaj. Z tego powodu postanowiłem dołączyć do tego zacnego grona. Przymierzam się właśnie do swojej pierwszej warki. Mieszkam w okolicy Zielonej Góry, około 20 km. Dużo wspaniałych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecky Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) "Mieszkam w okolicy Zielonej Góry, około 20 km." Sulechów ? Edytowane 3 Grudnia 2014 przez jarecky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arielos Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Nie, Lubiatów, mała wiocha w kierunku mniej więcej na Krosno Odrz. Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Arielos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Życzę powodzenia i wytrwałości w nauce Oraz dodam że Bytom Odrzański pozdrawia! Jakieś 70 km W marcu spotkanie z ZG, chyba będzie trzeba machnąć dwa w roku bo w Lubuskim coraz więcej piwowarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arielos Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jeśli będzie spotkanie to obowiązkowo wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaWaDa Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jestem za dwoma spotkaniami w roku!! Pozdro dla ZG i okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arielos Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 No pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi