Skocz do zawartości

zbyt długa fermentacja ?


Rekomendowane odpowiedzi

Witaj,

Dlaczegoż to uwarzasz że bulkanie to problem ? Niech se bulka. Jeszcze nic złego nie zrobiłeś, teoretycznie :)

Podaj jaki był ekstrakt poczatkowy, jakie drożdże i jak je zadałeś i jaka jest/była temperatura fermentacji.

Edytowane przez WiHuRa
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.