cieplyl Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Moje przemyslenia z filmikami na pewno duzo by wniosły ale nie pod takim tytułem Lepiej to zatytułować "poradnik dla początkujących i przemyslenia Jejskiego" Nie nie' date=' jak nazwie Jejski poradnik, to już wola autora - mi chodzi o nazwę dla nowego forum dla początkujących [/quote'] Tak wiem . Ja odpisałem na wiadomość Jejskiego. Mysle, że taki tytuł jak zaproponowałeś jest bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gangrena Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Ja bym bardziej sklanial sie do tekstu typu "Jak zrobic swoje pierwsze piwo", slowo piwowarstwo jest b. ogolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Co do przemyśleń to tak jak pisze Elroy, to moja interpretacja , a co do nazwy nowego działu np "Pierwsze kroki w piwowarstwie" myślę że można to podzielić na "Zacierane" i "Z konserwy" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi