Lusterko87 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Drogie Piwowarki i Piwowarzy jak co roku będziecie się rozliczać z fiskusem - tu moja mała prośba - jeśli nie wiecie na kogo przekazać swój 1% podatków - to przekaż go Lubaczowskim Strzelcom. Jeśli chcecie wiedzieć czym się zajmujemy to zapraszam na www.js2033.pl lub facebookowy profil. Jeśli masz wątpliwości - pisz na PW -chętnie odpowiem. Akcja 1% podatku dla Lubaczowskich Strzelców z Jednostki Strzeleckiej 2033 im. gen.bryg Józefa Kustronia w Lubaczowie. Zwracamy się do ludzi dobrej woli którzy zaczną rozliczać się z urzędem skarbowym - prosimy was o przekazanie nam 1% z swojego podatku! Jak to zrobić? 1) Wypełniając PIT37 (osoby fizyczne) w odpowiedniej rubryce wpisać KRS 0000283993 z dopiskiem "DLA JS2033 LUBACZÓW" 2) Składając zeznanie podatkowe elektronicznie - w odpowiednim miejscu w formularzu wpisz numer KRS 0000283993 z dopiskiem "DLA JS2033 LUBACZÓW" . nie które darmowe programy nie zawierają opcji zmiany podmiotu - zmień program! 3) korzystasz z księgowej, pani z rachunkowości, osoby mającej doświadczenie w zeznaniach podatkowych? poproś ja o wpisanie do Twojego zeznania numer KRS 0000283993 z dopiskiem "DLA JS2033 LUBACZÓW". Zaproś znajomych, rodzinę - to nic nie kosztuje - a dla nas stanowi bardzo wiele - nie zwlekaj przekaż już dziś nam swój 1% podatku! Mariusz_CH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dodane do zakładek. Ale w zamian strzelicie za moje zdrowie piwko lub kilka :-)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja zrobię to z przyjemnością - ale moja niepełnoletnia młodzież będzie musiała poczekać Zresztą działania JS2033 są ukierunkowane na przeciwdziałanie alkoholizmowi, narkotykom i innym bzdurom na które jest narażona młodzież. Może brzmi to górnolotnie - ale młodzieży trzeba pokazać że wolny czas można spędzić wiele ciekawiej niż w parku na ławce. Swiaderny i cml 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Plusik poleciał Ale nie obiecuję, że wpłacę, bo już mam 'lokalnego odbiorcę' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Tak dla przypomnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi