pedrix Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam ! Nie widziałem tematu w którym znalazłbym odpowiedź na moje pytanie. Co sądzicie o chłodzeniu brzeczki 2 litrowymi butelkami z zamrożoną wodą, poprzez zanurzenie ich w niej? O infekcji raczej nie może być mowy z dwóch powodów: temperatura w zamrażarce, a następnie gorąca brzeczka. Martwią mnie ewentualne posmaki "plastiku"? Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Słabo szukałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_aul Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Pytanie było ze trzy dni temu dokładnie takie samo... Odpowiedź w skrócie - bez sensu, kup se rurkę miedzianą i skręć chłodnicę, zamiast kombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warmajster Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Pytanie było ze trzy dni temu dokładnie takie samo... Raczej nie trzy dni temu, ale kiedyś się pojawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_aul Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 http://www.piwo.org/topic/16209-co-sadzicie-o-takim-sposobie-chlodzenia-brzeczki/page__hl__ch%C5%82odzenie Temat co prawda z 15 grudnia, ale ostatni post był cztery dni temu >< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Słabo szukałeś Moim zdaniem kolega dobrze szukał. Chodzi o zamrożenie PETAINERA 30 litrowego. Taka bryła lodu spokojnie 20 litrów wrzątku schłodzi w kilka minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Słabo szukałeś Moim zdaniem kolega dobrze szukał. Chodzi o zamrożenie PETAINERA 30 litrowego. Taka bryła lodu spokojnie 20 litrów wrzątku schłodzi w kilka minut to juz robia dwu litrowe petainery??? świat idzie do przodu... nie nadążam i wysiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Słabo szukałeś Moim zdaniem kolega dobrze szukał. Chodzi o zamrożenie PETAINERA 30 litrowego. Taka bryła lodu spokojnie 20 litrów wrzątku schłodzi w kilka minut to juz robia dwu litrowe petainery??? świat idzie do przodu... nie nadążam i wysiadam Naciśnij przycisk przed zatrzymaniem na przystanku Następny genialny temat o chłodzeniu będzie taki : 'co myślicie o chłodzeniu zamrożonymi szklanymi butelkami' ... Itd, itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_aul Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 "Jestem magiem siódmego kręgu i znam zaklęcie kuli śnieżnej. Co myślicie o takim sposobie chłodzenia?" (z góry przepraszam wszystkich za ten żart, nie mogłem się powstrzymać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedrix Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dobra, dzieki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dobra, dzieki za odpowiedzi Można trochę temat pomęczyć, zofftopić a potem zamknąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi