Łukasz Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Cześć, są tu może gracze w tą grę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
05paw Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 W 3 już nie ale na ps4 gram w 4 część. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Dodam jeszcze, że na PC Ja w 4 nie mogę - totalnie mi to nie podchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
05paw Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Mi niestety też nie ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrickll Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Battlefield się skończył na dwójce, potem zaczeli upodabniać tą gre do cod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalW Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Battlefield się skończył na dwójce A jedyny prawdziwy FPS to Wolfeistein 3D, reszta to klony . To jest produkcja AAA, więc tu i tu będą podobieństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi