Fidel Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Moheroza toruńska - barelywine wagi lekkiej - 22,6°Blg Barwa: miedziane, klarowne Piana: spora, pęcherzyki różnej wielkości, opada do warstwy i trzyma się, Aromat: lekkie nuty miodowe, w tle suszone owoce, lekki chmiel taki kwiatowy, Smak: słodkie ale nie wyklejające, goryczka niska, ale w połączeniu z wysyceniem daje się ją odczuć, lekko zalega, ale w miarę przyjemnie, Wysycenie: średnie, w sumie nie przeszkadza więc OK, Uwagi: fajny barelywine, myślę, że odrobinę wyższa goryczka by mu pomogła. Bardzo dziękuję za możliwość spróbowania, trochę je przetrzymałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dzięki za recenzję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 "Moheroza" byłem pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 jeszcze Quadrupel czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Że na mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 A jak że na prezesa wszystkich prezesów (Krzysztof jarzyn'a ze Szczecina - Solca) zawsze coś u Szwagrów czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi