Fidel Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Moheroza toruńska - barelywine wagi lekkiej - 22,6°Blg Barwa: miedziane, klarowne Piana: spora, pęcherzyki różnej wielkości, opada do warstwy i trzyma się, Aromat: lekkie nuty miodowe, w tle suszone owoce, lekki chmiel taki kwiatowy, Smak: słodkie ale nie wyklejające, goryczka niska, ale w połączeniu z wysyceniem daje się ją odczuć, lekko zalega, ale w miarę przyjemnie, Wysycenie: średnie, w sumie nie przeszkadza więc OK, Uwagi: fajny barelywine, myślę, że odrobinę wyższa goryczka by mu pomogła. Bardzo dziękuję za możliwość spróbowania, trochę je przetrzymałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mały Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Dzięki za recenzję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarzyn_waleczny Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 "Moheroza" byłem pamiętam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mały Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 jeszcze Quadrupel czeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarzyn_waleczny Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Że na mnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mały Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 A jak że na prezesa wszystkich prezesów (Krzysztof jarzyn'a ze Szczecina - Solca) zawsze coś u Szwagrów czeka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts