Pierre Celis Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 z uprzednim knajposzwędzaniem Tak się ciekawie złożyło, że w ostatnią sobotę AleBrowar (konkretnie to Michał Saks i Bartek Napieraj) odwiedził po raz kolejny moje piękne miasto. Ile to się zmieniło w branży od czasu premiery we Wla(z)ł Kotku te kilka lat temu. My chyba rzeczywiście chcemy nadrobić te 30 lat rozwoju rynku piwa rzemieślniczego w USA w zdecydowanie krótszym czasie i idziemy na rekord. Nie ma się co za bardzo rozpisywać, warto puścić sobie wywiad, który miałem okazję przeprowadzić z chłopakami w Chmielarni. Oglądać może niekoniecznie trzeba, bo po raz kolejny zostały odpalone Prawa Murphy’ego. Ledową lampę oddałem na gwarancji do naprawy, strasznie siała po osiągnięciu maksymalnej mocy. Ale co z tego skoro po nagraniu wyszło, że lampa nad stolikiem robiła dokładnie to samo. Dzięki czemu obraz jest jaki jest, ot złośliwość rzeczy martwych. Przy okazji – wywiad wylądował na YT już wczoraj. Warto więc kliknąć subskrypcję, materiałów będzie tylko więcej A w tak zwanym międzyczasie trochę zdjęć jako podkładka do rozmowy. Meat Love nadal trzyma poziom. Jedno z pierwszych miejsc gdzie był AleBrowar w butelce. Jameson infuzowany skórką pomarańczową i bekonem. Klasa. Tutaj z kolei pulled pork burger i drink na bazie chmielu i ekstraktu chmielowego. Zostanę blogerem kulinarnym. Mihu z Czasnabrowar.pl Przed nakręceniem materiału trzeba się pokrzepić. „Trzymać w suchym i chłodnym miejscu” Kolejne wywiady. Z lożą szyderców za plecami. Adela i Rafał vel Browarzyciel. Knują. Szanuję taki tort. W zeszłym roku ponad 500 premier. W tym pewnie ze dwa razy więcej. Ciekawe jak Docent to przeżyje. „Powtarzam jeszcze raz, kibel jest jednoosobowy. I co zrobisz, nic nie zrobisz” PS. Dotarły do mnie informacje, że te „skrzydełka” po bokach (starszy/nowszy wpis) w niektórych konfiguracjach wchodzą na kolumnę z treścią. Coś wykombinuję. Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się