mareks Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Swoją drogą ile może teraz kosztować łóżko w jakimś pensjonacie w okolicy ? Tak mniej więcej. Najbliżej jest to: http://www.hotelbugatti.pl/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Dodałam bazę noclegową oraz regulamin konkursu, wszystko tutaj: http://www.browar.biz/forum/forumdisplay.php?f=229 Jeśli uważacie za przydatne wklejenie tego tutaj, to dajcie znać, bo moim zdaniem nie ma sensu spamować netu kilka razy tymi samymi informacjami W formularzu zgłoszeniowym konkursu widnieje nick z b.biz, ale nie istnieje oczywiście nic na przeszkodzie, żeby wpisywać nick z p.org, jedynie jeśli ktoś jest zarejestrowany na obu forach pod różnymi nickami, to proszę o b.bizowski - będzie mi się łatwiej połapać Pozostałam przy 2 piwach konkursowych - jak opanujemy rozrost imprezy w tym roku, to w przyszłym zaszalejemy z kategoriami Jest też info, gdzie się zgłaszać z piwami do degustacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Czy ktoś będzie z p.org? Mam już kupione bilety ze znajomym ze SCB. Szukamy dusz na sobotnie afterparty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 bedziem, bedziem. Gdzie masz nocleg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Ja na pewno będę. Mam za blisko, żeby nie pójść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 bedziem, bedziem. Gdzie masz nocleg? Prawdę mówiąc ,jeszcze nigdzie. Ale szukam czegoś rozsądnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Ja też planuję być. Co do noclegu jeszcze nie wiem, ale chciałbym, aby był blisko. Wygoda i starość nie radość. Jakieś propozycje wspólnego kwaterunku ( myślę o hotelu nie łóżku) mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Blisko to tam nic niema, bo to koniec świata Zastanawiam się czy nie brać hostelu w centrum tam gdzie kimałem rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Kuzyn zaproponuj coś sensownego do kimania bo się wybieram od piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Blisko to tam nic niema, bo to koniec świata Zastanawiam się czy nie brać hostelu w centrum tam gdzie kimałem rok temu. Kenny+Makaron+Jacer+Wena = Pełna taksówka do hotelu Czego szukamy? Guesthouse, *,**,*** jak coś powyżej **** to na mnie nie liczcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 2 lata temu tutaj chrapałem może się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 No to za rok się wybiorę (to już A4 będzie pewnie płatna ), teraz znów nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Wpadnę tradycyjnie w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Wpadnę tradycyjnie w sobotę Tradycyjnie wozem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Wpadnę tradycyjnie w sobotę Tradycyjnie wozem? Jak tradycja to tradycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Z tragarzami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 w tym roku chyba sam przyjadę i sam będę nosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Szukamy dusz na sobotnie afterparty After party jest na Zamku - Festiwal Dobrych Piw do oporu Za jakiś tydzień będzie już bardziej szczegółowy program i zestaw prezentujących się browarów Kilka przydatnych aktualnych informacji: - piwowarzy z piwem do degustacji proszeni są o zamówienie darmowych koszulek - szczegóły tutaj: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=87330 kto nie zamówi - nie dostanie, zatem do roboty Można też już wysyłać piwa na konkurs - w tym roku pils i witbier - szczegóły tutaj: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=86842 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Wzywam Piwowarów Sudeckich z okolic Wałbrzycha jedziemy na Warsztaty do Wrocka w sobotę.Jedziemy w 5 osób , mamy jeszcze wolne 3 miejsca w busie zapraszamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Wzywam Piwowarów Sudeckich z okolic Wałbrzycha jedziemy na Warsztaty do Wrocka w sobotę.Jedziemy w 5 osób , mamy jeszcze wolne 3 miejsca w busie zapraszamy ! Podejdź tam gdzieś do mnie. Będę polewał piwo z kega na sprzęcie Wogosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Wzywam Piwowarów Sudeckich z okolic Wałbrzycha jedziemy na Warsztaty do Wrocka w sobotę.Jedziemy w 5 osób ' date=' mamy jeszcze wolne 3 miejsca w busie zapraszamy ! [/quote']Podejdź tam gdzieś do mnie. Będę polewał piwo z kega na sprzęcie Wogosza. Nie omieszkam poznać tak zacnego piwowara,zresztą ja i rubezahl przywieziemy też piwka do degustacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 zibi a kiedy wracacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Wzywam Piwowarów Sudeckich z okolic Wałbrzycha jedziemy na Warsztaty do Wrocka w sobotę.Jedziemy w 5 osób ' date=' mamy jeszcze wolne 3 miejsca w busie zapraszamy ! [/quote']Podejdź tam gdzieś do mnie. Będę polewał piwo z kega na sprzęcie Wogosza. Nie omieszkam poznać tak zacnego piwowara' date='zresztą ja i [b']rubezahl[/b] przywieziemy też piwka do degustacji ZIBI już się cieszę, że będę mógł ( mam nadzieję, że się załapię) skosztować Waszych piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 zibi a kiedy wracacie? W sobotę wracamy ,a nasz kierowca wyjeżdża z Burkatowa to niedaleko ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Podejdź tam gdzieś do mnie. Będę polewał piwo z kega na sprzęcie Wogosza. Nie omieszkam poznać tak zacnego piwowara' date='zresztą ja i [b']rubezahl[/b] przywieziemy też piwka do degustacji ZIBI już się cieszę, że będę mógł ( mam nadzieję, że się załapię) skosztować Waszych piw. A my twojego Wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi