zibi Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 To już na konkurs josef ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 musi na początek przejść przez moje ostre kryteria oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Jakby kto pytał to u Josefika tv dzisiaj można podglądać onlajn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Już po wszystkim blg początkowe 12,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Dziękujemy bardzo za współpracę A teraz Belgian Dubbel za zdrowie Josefika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Już po wszystkim blg początkowe 12,5 ... jak wiedzieć, kiedy można Cię inwigilować w garażu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 W momencie kiedy umieszczam recepturę to znaczy warzę lub że za chwilę będę warzył. Będę się starał z jeszcze większym wyprzedzeniem informować. Dzisiaj było za dużo zamieszania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 (edytowane) Dziękujemy bardzo za współpracę A teraz Belgian Dubbel za zdrowie Josefika Znaczy że dojechaliście i robicie to co zawsze Edytowane 6 Lutego 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 ... i robicie to co zawsze - jedna z opcji 'co zawsze' : Zibi zaciera kilka warek, ja kosztuję efekty zacierania kilku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Myślę że to słowo-klucz i zawsze znaczy to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 (edytowane) Krzyś - jak nie potwierdzisz, że edytowałeś cytat (do Klisz teraz), zaprzestaję na dzisiaj degustacji. Wprawdzie 'dojechaliście' trochę mi nie pasowało, ale też mogłeś przy warzeniu pokosztować Edytowane 6 Lutego 2011 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 tak to ja pokiełbasiłem, możesz pić dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 (edytowane) A bo josefik był wtajemniczony co w przypadku jego łikendowych gości oznacza "A my to co zwykle" Dla niewtajemniczonych: oznacza zawsze to samo :D Edytowane 7 Lutego 2011 przez klisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ja tam nie kumam o co chodzi,ale się z tym zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 rozwiejmy wątpliwości http://to-co-zwykle.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 rozwiejmy wątpliwości http://to-co-zwykle.blogspot.com/ Fajne studenckie życie przy piwku. W tym świecie i o tym czasie można ładne wyrobić sobie zdanie degustując wszystkich tych dobroci. Jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Czyli dobrze trafiłem (a ja też to co zwykle) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Same poprawne odpowiedzi były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 A już niedługo, imprezka w górach się szykuje na początku marca Dogrywam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Czyli dobrze trafiłem (a ja też to co zwykle) Zibi tu nie ma innej możliwości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 No to już znacie całą prawdę. Być może ten specyficzny blog od teraz będzie miał większą ilość obserwatorów Się duży OT zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 eee.. gdybyśmy o lemoniadzie pisać zaczęli to byłby off-top a na marginesie to napiszę tylko że wczorajsza wareczka Kölsch ostro pracuje w temp. 14°C i jestem z tego bardzo zadowolony. A zakres optymalny dla drożdży WLP 036 powyżej 18°C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Na jutro zaplanowana jest warka 128 start jak się da to ok 10.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 To ja obowiązkowo będę oglądał, bo muszę sprawdzić jak to wygląda z zewnątrz Kurcze spożyje coś może nawet w trakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi