mateos Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 z wizją ale dzwięku brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 masz jakieś wyczki dodatkowe zainstalowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 mam zaznaczone żeby się przedstawiała jako IE lub FF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 FF 8.0 działa łącznie ze sterowaniem, dźwięku brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Dzisiejszy program jest pod tytułem ja i laptop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 FF 8.0 działa łącznie ze sterowaniem, dźwięku brak. Tak te problemy wynikały z złej konfiguracji. Kamera widoczna była tylko w sieci wewnętrznej. Teraz powinno wszystko śmigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 FF 8.0 działa łącznie ze sterowaniem' date=' dźwięku brak.[/quote']Tak te problemy wynikały z złej konfiguracji. Kamera widoczna była tylko w sieci wewnętrznej. Teraz powinno wszystko śmigać. W tej chwili wszystko nadaj pięknie śmiga ale dźwięku nadal brak. FF 8.0, ubuntu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 U mnie to samo brak dźwięku co jest przyczyną ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Może wewnętrzny majkrofon padł, opcja jest na enable. sprawdzę jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Spiesze doniesc, ze na Iphonie pod safari takze smiga. Przepraszam za brak ogonkow, ale z knajpy pisze z tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Ta kamera ma złe miejsce zamontowania,jak pracujesz robiąc warkę zasłaniasz widok kamera łapie twoje plecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Ta kamera ma złe miejsce zamontowania,jak pracujesz robiąc warkę zasłaniasz widok kamera łapie twoje plecy. Bo to jest wersja trial, będzie druga kamerka która będzie łapać wszystko, ale trzeba będzie wykupić opcję premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Poprzednio bylo podobnie. Co do dzwieku to moze Josefik jest za cicho? Proponuje aby z dwa razy brame uchylil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 U mnie też już ruszyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Bo to jest wersja trial, będzie druga kamerka która będzie łapać wszystko, ale trzeba będzie wykupić opcję premium Kamery będą także w: kotle zaciernym, kotle warzelnym, filtratorach, urządzeniu chłodniczym. Czekać tylko na sypialnię i łazienkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Jeszcze w lodówce, bo szafie i pod łóżkiem to strach zakładać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 (edytowane) Ta kamera ma złe miejsce zamontowania,jak pracujesz robiąc warkę zasłaniasz widok kamera łapie twoje plecy. W pierwszym poście tego wątku jest założenie ze to taki podgląd, nie jest to pokaz warzenia czy szkolenie online. A kamerę można oczywiście przenieść ale musisz wiedzieć że mam strasznie szerokie plecy i efekt dalej może nie być zadowalający. Edytowane 9 Października 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Bo to jest wersja trial' date=' będzie druga kamerka która będzie łapać wszystko, ale trzeba będzie wykupić opcję premium [/quote']Kamery będą także w: kotle zaciernym, kotle warzelnym, filtratorach, urządzeniu chłodniczym. Czekać tylko na sypialnię i łazienkę ja myślę że jóefik powinien wykupić sobie numer typu 7*** i zacząć pobierać opłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Jeszcze w lodówce, bo szafie i pod łóżkiem to strach zakładać. Rozumiem, że w lodówce kamera będzie skierowana na drożdże? Pamiętaj o odpowiednim oświetleniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Rozumiem, że w lodówce kamera będzie skierowana na drożdże? Pamiętaj o odpowiednim oświetleniu. Kamera w lodówce rozwiąże odwieczny problem - czy światło pali się w niej cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 (edytowane) he he edit Niestety ta moja nie nadaje się do takich doświadczeń bo jest przeszklona a światło na pstryczek Edytowane 10 Października 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 My tu gadu gadu o pierdołach a uciekł ważny temat. Mianowicie obiecanego spotkania inaugurującego nowy sezon i warzelnię. Nasuwa się kilka pytań a zasadnicze: w jakim terminie? Dajcie jakieś propozycje. Drugie pytanie to czy warzymy, czy tylko świętujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 (edytowane) Ja mam i tak łykendy zawalone więc będę się musiał gimnastykować. No i muszę dodatkowo rozkminić jakoś problem dojazdu bo autem bym nie chciał jechać Właśnie zbadałem sprawę PKP. Tylko godzina drogi a pociąg co godzinę Edytowane 10 Października 2011 przez klisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Ja mam i tak łykendy zawalone więc będę się musiał gimnastykować. No i muszę dodatkowo rozkminić jakoś problem dojazdu bo autem bym nie chciał jechać Ze Środy do ostrowa masz problem z dojazdem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 No nie wiedziałem, że pociągi tak często mam Odkąd przestałem do pracy dojeżdżać do Poznania jestem jak widać zupełnie nie w temacie. I jak tu narzekać na PKP? Normalnie chyba będę częściej na "kawę" wpadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi