Pendragon Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Metryczki finałowych porterów właśnie zostały wysłane do piwowarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklosz Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Do mnie już dotarły wszystkie metryczki, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Do mnie już dotarły wszystkie metryczki, dzięki! Pocztą tradycyjną czy elektronicznie, jeżeli można wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklosz Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Mailem - jak to bywa we wszystkich chyba konkursach.Jeśli nie podałeś adresu email to pewnie się buja zwykłym listem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Mail podałem, niestety nadal metryczek brak ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parasite Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Mail podałem, niestety nadal metryczek brak ;/ Sprawdź czy w spamie czasem nie wylądowała. U mnie na poczcie googla tak się stało ThoriN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Od zakończenia konkursu minęły ponad 2 miesiące. Wiadomo wakacje urlopy itd., ale mam pytanie do organizatorów czy na jakieś dyplomy chociaż możemy liczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklosz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Długo milczałem... chyba trochę za długo...Dyplomy to ja mogę olać, ale zaleganie ponad 2 miesiące z wypłaceniem nagród pieniężnych i wydaniem nagrod rzeczowych to już gruba przesada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dyplomy to ja mogę olać, ale zaleganie ponad 2 miesiące z wypłaceniem nagród pieniężnych i wydaniem nagrod rzeczowych to już gruba przesada... No ja wręcz przeciwnie, chociaż dyplom byście przesłali, bez beczki piwa się obędę. Trochę wstyd, nawet nikt się nie odezwie, dlaczego, kiedy, przepraszamy. pozdrawiam organizatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Co za czasy Panie. Metryczek nie wysyłają, nie przestrzegają regulaminu a tu jeszcze kasę wcięło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zamiast pisać na forum powinniście priv lub telefonicznie załatwić sprawy. Jeżeli priv zawiedzie to oczywiście oficjalnie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zamiast pisać na forum powinniście priv lub telefonicznie załatwić sprawy. Jeżeli priv zawiedzie to oczywiście oficjalnie na forum Zawiodło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zamiast pisać na forum powinniście priv lub telefonicznie załatwić sprawy. A dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Andy odpowiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklosz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 To nie jest tak, że wylewam publicznie żale bez próby wcześniejszego polubownego załatwienia sprawy.Tylko jak usłyszałem w odpowiedzi na moje ponaglenie o zaległość w wysokości 700 PLN cyt. "chuj... nic nie możemy zrobić sorry", to mi lekko ręce opadły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Odnośnie nagród pieniężnych, rzeczowych, czy warzenia w browarze, to wszystko mogę zrozumieć. Przechodziłem już przez to. Sponsor się wypina i nikt nic nie może zrobić. Niemniej jednak dyplom, w dzisiejszych czasach to nie jest wielki problem, a pamiątka zacna. Także jeżeli zagląda tutaj ktoś z organizatorów, to proszę o stanięcie na wysokości zadania, chociaż w tej kwestii. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Teraz to będziesz miał szczególną pamiątkę po tymkonkursiejak w końcu organizator przyślę upragniony dyplom Ten kawałek papierka aż taką ma dla Ciebie wartość? Może jak kiedyś osiągniesz chociaż połowę tego co osiągnął Waldek w piwowarstwie zrozumiesz. andy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malepiwko Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Jako osoba, z której nazwiskiem konkurs jest łączony najbardziej, chciałbym się odnieść do tematu nagród. Podział obowiązków podczas organizacji konkursu był prosty. Ja, reprezentując POT PSPD, odpowiadałem za przebieg merytoryczny konkursu, natomiast kwestia nagród leżała po stronie sponsorów, czyli organizatorów Hevelki i Starego Browaru w Kościerzynie. My wywiązaliśmy się z tego, co do nas należało. Konkurs został przeprowadzony zgodnie z zasadami dobrej praktyki i włączony do klasyfikacji PSPD. Niestety nie mamy żadnego wpływu na sponsorów. Jedyne, co mogę zrobić, to przeprosić i prosić laureatów o jeszcze trochę cierpliwości. Staram się pospieszać sponsorów na ile tylko jestem w stanie, ale moje możliwości są dość ograniczone. Póki co dostałem zapewnienie, że nagrody zostaną wydane, nie uzyskałem jednak odpowiedzi na pytanie: kiedy? Co do dyplomów, miały zostać rozesłane wraz z resztą nagród, ale w zaistniałej sytuacji rozważymy wysłanie ich osobno. Pozdrawiam, Bartosz Nowak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Teraz to będziesz miał szczególną pamiątkę po tym konkursiejak w końcu organizator przyślę upragniony dyplom Ten kawałek papierka aż taką ma dla Ciebie wartość? Nie chodzi o papierek, czy kasę. Chodzi o ustalone wcześniej reguły, których trzeba przestrzegać. To działa w obie strony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Dzięki Bartek, rozumiem kłopoty, na które nie macie wpływu. Czekam w takim razie na dyplom, bo te z konkursów porterowych wiszą u mnie na szczególnym miejscu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklosz Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Żałuję, że nie napisałem tego wcześniej, ale wpadłem tu tylko na chwilę Oczywiście do Bartka ani PSPD nie mam pretensji, bo podzial obowiązków był ustalony i znany (no przynajmniej dla mnie)Także - te słowa kieruję do pozostałych pokrzywdzonych, oszukanych czy po prostu wkurzonych - właściwym adresatem do wyrażania swego niezadowolenia (do czego gorąco zachęcam) jest Tomasz Brzostowski vel Browar Brodacz.Linków do fejsa i nr tel. nie podaję - poradzicie sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 2 tygodnie minęły, coś wiadomo w temacie? Dyplomy, nagrody będzie/nie będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) właściwym adresatem do wyrażania swego niezadowolenia (do czego gorąco zachęcam) jest Tomasz Brzostowski vel Browar Brodacz Co się dzieje z tym gościem, pod ziemię się zapadł, czy co? Nikomu nie udało się skontaktować? Może Usiu, jako jeden z organizatorów (jeśli się mylę, proszę mnie poprawić) może pomóc? Edytowane 14 Września 2015 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twawrzyniak Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Nareszcie coś drgnęło. Wczoraj dostałem kurierem gadżety i piwo. Na resztę czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi