Soyero Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Witam. Jestem Tomek. Mówią na mnie Soyer/Soyero. Pochodzę z Sosnowca. Pije od ...lat:] Dobra żartuję, ale poważnie to od zawsze pijam piwo. W latach młodzińczych koledzy popijali bardziej trunki "owocowe" z domieszką siary a ja zawsze piwko i do dzisiaj wierny. Od dwóch lat pijam tylko piwka z browarów polskich. Teraz postanowiłem zrobić krok do przodu i chcę waRZyć własne piwko. Dwa tygodnie temu zrobiłem lagera z brewkitu/a (w niedzielę będzie rozlew ponieważ postanowiłem jeszcze na cichej go dochmielić) a dzisiaj wieczorem zaczynam z zacieraniem. Na pierwszy ogień idzie BELGIAN PALE ALE. Zobaczymy W każdym razie witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
concrete83 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Witaj! Pozdrawiam moje rodzinne strony!samych udanych warek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soyero Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Witaj! Pozdrawiam moje rodzinne strony!samych udanych warek! dzięki a dzięki :] Ps. Ja za to w Chorzowie przez rok pracowałem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mołot Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 A witaj witaj Powodzenia z tym Belgian. Zacierasz, kit czy goły ekstrakt i sam chmielisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Pozdrawiam zagranicę z (Tychy) obecnie ...Midleton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fan_s-c Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 I kolejny piwowar z tego pięknego miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Witam i pysznych piwek życzę. PS, lokalizujcie się na mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Witaj na forum! Życzę udanego BPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soyero Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) A witaj witaj Powodzenia z tym Belgian. Zacierasz, kit czy goły ekstrakt i sam chmielisz? Molot warze z zacieraniem,. To moja druga warka. Pierwszy to był kit, którego zresztą jutro rozlewam do butelek Edytowane 23 Marca 2015 przez Soyero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soyero Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Pozdrawiam zagranicę z (Tychy) obecnie ...Midleton I kolejny piwowar z tego pięknego miasta OOO miło, witam , w razie potrzeby zawsze można sobie pomóc. Zresztą Dr2 też blisko także można potruć głowę w razie potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soyero Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Dziękuje wszystkim za miłe przyjęcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 także można potruć głowę w razie potrzeby można PS, nie pisz posta pod postem masz przycisk "edytuj" jakby Ci się coś przypomniało/zapomniało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fan_s-c Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 OOO miło, witam , w razie potrzeby zawsze można sobie pomóc. Zresztą Dr2 też blisko także można potruć głowę w razie potrzeby I wymienić się owocami naszej ciężkiej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi