radoslawx Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Hej wszystkim. Jako człowiek czynu pokrótce wrażenia z pierwszego ważenia: - od razu złapałem byka za rogi i zacierałem pale ale ( ekstrakty mnie nie przekonuja ) - nie obyło się bez zonka - rozwalony termometr rtęciowy - całosc do kibelka - efekt końcowy zacny - mocne troszku przechmielone piwko - rodzince smakuje ) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 czyli pierwszą warkę wylałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathhammer Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Całość do kibelka? Uwarzyłeś drugi raz to samo piwo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshko Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Albo chciał. się rodziny pozbyć. mikkele 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaras Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 (edited) Teściowa mówiła że troszku przyciężkawe Edited March 23, 2015 by jaras Link to comment Share on other sites More sharing options...
radoslawx Posted June 6, 2015 Author Share Posted June 6, 2015 Oczywiscie całość pierwszej zacierki poszła w kanalize, zakupiłem słody i od nowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts