radoslawx Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Hej wszystkim. Jako człowiek czynu pokrótce wrażenia z pierwszego ważenia: - od razu złapałem byka za rogi i zacierałem pale ale ( ekstrakty mnie nie przekonuja ) - nie obyło się bez zonka - rozwalony termometr rtęciowy - całosc do kibelka - efekt końcowy zacny - mocne troszku przechmielone piwko - rodzince smakuje ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 czyli pierwszą warkę wylałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathhammer Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Całość do kibelka? Uwarzyłeś drugi raz to samo piwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshko Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Albo chciał. się rodziny pozbyć. mikkele 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Teściowa mówiła że troszku przyciężkawe Edytowane 23 Marca 2015 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslawx Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Oczywiscie całość pierwszej zacierki poszła w kanalize, zakupiłem słody i od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi