MalinowyNos_pl Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 (edited) www.malinowynos.plPrzedświąteczna promocja na przesyłki w Malinowym Nosie, przy zakupach powyżej 50 zł wysyłka na NASZ KOSZT !!! Promocja obowiązuje od dnia 27.03.2015 od godziny 20:00 do dnia 30.03.2015 do godziny 23:59 !!! Realizacja przesyłek objętych promocją może wydłużyć się do trzech dni,jednak dołożymy wszystkich starań aby wszystkie przesyłki dotarły do Państwa przed świętami.Promocja nie dotyczy zakupów przez allegro. Zapraszamy! Zespół Malinowego Nosa Edited March 27, 2015 by elroy camilos and amorph 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
camilos Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 No i super, kolejny fermentor i wężyk silikonowy się przydadzą. O i butelki na nalewki w prezencie też sie przydadzą! Gdzie ja te wszystkie graty pomieszczę Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorph Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 To i ja znowu zrobię zakupy. Polecam szczotki ze szczeciny do mycia butelek. Są dużo bardziej wytrzymałe od tych sztucznych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jokatorun Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Na pewno skorzystam tak jak kolega wyzej nowe fermentory zawsze się przydadzą ,od przybytku głowa nie boli Link to comment Share on other sites More sharing options...
keisan Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 (edited) Też tak myślę że sie przyda, ale czaję się na butelko 750ml i korki do szampana, żeby zabutelkować RISa na długie leżakowanie. Tak przy okazji, macie na prawdę fajną stronę sklepu. Bardzo mi leży. Edited March 27, 2015 by keisan Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinowyNos_pl Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 Zawiadamiamy Panie i Panowie znajomych o całej akcji ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinowyNos_pl Posted May 14, 2015 Author Share Posted May 14, 2015 KOLEJNA PROMOCJA !!! Rabat 5 % na trzy kategorie w Malinowym Nosie!!! Promocja obejmuje takie kategorie jak: -Butelki -Korki i kapturki termokurczliwe -Kapsle i zakrętki Promocja trwa OD 14.05.2015 OD GODZINY 17:00 do niedzieli do godziny 23:55 (17.05.2015 ) Promocja widoczna jest dla osób zalogowanych. Serdecznie zapraszamy! http://www.malinowynos.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts