MalinowyNos_pl Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) www.malinowynos.plPrzedświąteczna promocja na przesyłki w Malinowym Nosie, przy zakupach powyżej 50 zł wysyłka na NASZ KOSZT !!! Promocja obowiązuje od dnia 27.03.2015 od godziny 20:00 do dnia 30.03.2015 do godziny 23:59 !!! Realizacja przesyłek objętych promocją może wydłużyć się do trzech dni,jednak dołożymy wszystkich starań aby wszystkie przesyłki dotarły do Państwa przed świętami.Promocja nie dotyczy zakupów przez allegro. Zapraszamy! Zespół Malinowego Nosa Edytowane 27 Marca 2015 przez elroy amorph i camilos 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 No i super, kolejny fermentor i wężyk silikonowy się przydadzą. O i butelki na nalewki w prezencie też sie przydadzą! Gdzie ja te wszystkie graty pomieszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 To i ja znowu zrobię zakupy. Polecam szczotki ze szczeciny do mycia butelek. Są dużo bardziej wytrzymałe od tych sztucznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokatorun Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Na pewno skorzystam tak jak kolega wyzej nowe fermentory zawsze się przydadzą ,od przybytku głowa nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keisan Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Też tak myślę że sie przyda, ale czaję się na butelko 750ml i korki do szampana, żeby zabutelkować RISa na długie leżakowanie. Tak przy okazji, macie na prawdę fajną stronę sklepu. Bardzo mi leży. Edytowane 27 Marca 2015 przez keisan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalinowyNos_pl Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Zawiadamiamy Panie i Panowie znajomych o całej akcji ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalinowyNos_pl Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 KOLEJNA PROMOCJA !!! Rabat 5 % na trzy kategorie w Malinowym Nosie!!! Promocja obejmuje takie kategorie jak: -Butelki -Korki i kapturki termokurczliwe -Kapsle i zakrętki Promocja trwa OD 14.05.2015 OD GODZINY 17:00 do niedzieli do godziny 23:55 (17.05.2015 ) Promocja widoczna jest dla osób zalogowanych. Serdecznie zapraszamy! http://www.malinowynos.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi