Wania Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 A więc i Poznań doczekał sklepu stacjonarnego http://www.alkea.pl Na razie za wiele nie wiadomo, ale inicjatywa cieszy i miejmy nadzieję, że będzie dobra oferta, bo brakowało w Poznaniu sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGR Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 super! nareszcie! czekam jeszcze tylko na stronkę internetową i mam nadzieje na w miarę bogaty asortyment;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 no to pięknie stronki widzę że jeszcze nie ma, i masz złe przekierowanie w odnośniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Watsonie, wyczuwam 1 kwietnia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Watsonie, wyczuwam 1 kwietnia :> http://www.alkea.pl/ https://www.facebook.com/AlkeaPoznan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 No patrz, a mi google psikusa zrobiło i nic nie wyrzucało, tylko ikee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ja po prostu wpisałem z palca. Strona jest za krótko żeby Google ją zindeksowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomad Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Bylem wczoraj. Zakupy zrobilem spore ale póki co mam wrazenie że towary mają mocno podstawowe. W domu przeczytalem na chmielach logo z CP.. tak średnio to odbieram. Aczkolwiek życzę im jak najlepiej; -) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Nomad wiesz może czy w ofercie są jakieś drożdże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Nomad wiesz może czy w ofercie są jakieś drożdże? Są. Safale i Gozdawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomad Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Nomad wiesz może czy w ofercie są jakieś drożdże?Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortun Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Z tego widziałem chłopaki są również redystrybutorem BA. W ofercie mają różne chmiele średnio 100g, środki czystości, drożdże, fermentory i inne akcesoria, słody na wagę, ekstrakty i brewkity.Na dzień dzisiejszy pracują nad reklamą i asortymentem. Wolno to dość idzie, ponieważ jest mało klientów.W razie pytań warto odwiedzać stronę facebook, nad www jeszcze pracują, a tam odpowiadają w na wszystkie pytania i wrzucają co było w nowej dostawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karollom Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Z tego widziałem chłopaki są również redystrybutorem BA. W ofercie mają różne chmiele średnio 100g, środki czystości, drożdże, fermentory i inne akcesoria, słody na wagę, ekstrakty i brewkity. Na dzień dzisiejszy pracują nad reklamą i asortymentem. Wolno to dość idzie, ponieważ jest mało klientów. W razie pytań warto odwiedzać stronę facebook, nad www jeszcze pracują, a tam odpowiadają w na wszystkie pytania i wrzucają co było w nowej dostawie. Wiecie może czy w tym roku Alkea już działa? napisali, że od Września ale bark kontaktu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Wiecie może czy w tym roku Alkea już działa? napisali, że od Września ale bark kontaktu... to jescze tu poczytaj: http://www.piwo.org/topic/18417-sklep-w-poznaniu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi