Szymon.Warzecha Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Witam, nazywam się Szymon i pochodzę z Sierakowic to mała wioska pod Gliwicami. Zestaw startowy już zakupiony na dniach uwarze swoje pierwsze AIPA, mam nadzieję że się uda bo zaczynam od zacierania. A zaczynam warzyc bo piwna rewolucja wciągnęła mnie na dobre i zakochalem się w smaku i aromacie amerykańskich chmieli i raczej w świecie piwowarstwa chcę iść tą droga. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Cześć Szymon, wytrwałości i cierpliwości na nowej drodze życia Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alechanted Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Tylko się nie izoluj Społeczność piwowarów w Gliwicach jest naprawdę solidna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon.Warzecha Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Nie mam zamiaru się izolować, wręcz przeciwnie, liczę na pomoc przy stawianiu pierwszych kroków :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi