Szymon.Warzecha Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Witam, nazywam się Szymon i pochodzę z Sierakowic to mała wioska pod Gliwicami. Zestaw startowy już zakupiony na dniach uwarze swoje pierwsze AIPA, mam nadzieję że się uda bo zaczynam od zacierania. A zaczynam warzyc bo piwna rewolucja wciągnęła mnie na dobre i zakochalem się w smaku i aromacie amerykańskich chmieli i raczej w świecie piwowarstwa chcę iść tą droga. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelH Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Cześć Szymon, wytrwałości i cierpliwości na nowej drodze życia Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
alechanted Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Tylko się nie izoluj Społeczność piwowarów w Gliwicach jest naprawdę solidna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon.Warzecha Posted April 6, 2015 Author Share Posted April 6, 2015 Nie mam zamiaru się izolować, wręcz przeciwnie, liczę na pomoc przy stawianiu pierwszych kroków :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts