quhcik Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Panowie tak zachęcacie do tej Miedzianki że chyba w którąś niedziele się wybiorę. Na spotakniu z właścicielami mi nie zależy a bardziej na ich produkcie końcowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackBERRY87 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 myślę, żeby się wybrać. polecacie? jak wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Warto, choćby dla widoków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) myślę, żeby się wybrać. polecacie? jak wrażenia? Coś trąci sponsorowanym trollingiem! ... ale wierzmy w ludzi: "polecacie?" - nie, ale jak nigdy nie byłeś w browarze, to warto zobaczyć. Ogólnie to okolica coś bez szczęścia do fajnych miejsc tego typu - niedaleka Jedlinka podobny "poziom"... Warto, choćby dla widoków. Zgoda, choć raczej - warto, prawie wyłącznie dla widoków i okolicy! Edytowane 16 Września 2015 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) tylko trzeba uważać ;-)http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/500611,mieszkancy-janowic-wielkich-u-nas-sa-uchodzcy-straz-graniczna-zrobila-oblawe-na-turystow-z-malty.html Edytowane 17 Września 2015 przez camilos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
temptinglook Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Doskonały pomysł na browar z prawdziwym klimatem Kotliny Jeleniogórskiej. Na pewno niedługo odwiedzę te miejsce Edytowane 6 Grudnia 2015 przez temptinglook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Pojawiło się nowe piwo - Świąteczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Pojawiło się nowe piwo - Świąteczne. Drogi kolego a jak ceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Nie wiem, jeszcze nie piłem a w sklepie nie widziałem. Informacja z internetów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) W Browarze 6zł/0,33 i 8zł/500ml, butelki tak samo. W sklepach minimum 9zł za butelkę Edytowane 8 Grudnia 2015 przez karczmarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 E to chyba normalna cena. Pod warunkiem że idzie z nią jakość a nie jakoś. Z recenzji wynika że z tym smakiem to raczej in minus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi