michwo1 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja się piszę na FD do KEGa w Euro ale proszę sprawdzić czy jestem na liście bo wcześniej już prosiłem o możliwość dopisania. Pzdr. p.s. jaka jest grubość i długość szczeliny? Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez michwo1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zamawiam sztukę 33,5cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Możemy zamawiać, rozsyłam dane do przelewu. Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez zielczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Do jutra czekam na wpłaty osób które się zdeklarowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profik Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Da radę jeszcze jedno FD do kega Euro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Gratulacje szczęścia. Zamowiłem jedno dodatkowo odezwę się na pw jak dotrą. profik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Przesyłka dzis ma być u mnie. Jutro ja wysyłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
growys Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Dzięki śliczne za czas jak i całą twórczość. Prawie pasuje, jak się toszeczke popiłuje FD wygląda genialnie! Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Prawie pasuje? Masz na myśli włożenie od góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
growys Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Zamierzony wymiar i było to przewidziane, podetne dwa ranty i będę wkładał pionowo jak na forum ktoś podpowiadal, w weekend będę wszystko składał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Dokładnie ja tak zrobiłem. Wystarczy nacięcie flexem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Jeśli będzie jeszcze zamówienie robione to czekam na info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frc Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Jestem chętny, ile osób trzeba zebrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Potrzeba 5 osób, wpisujcie się na listę z pierwszego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frc Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ile cm powinno mieć FD do fermentora tak aby dopasowane było ponad kranik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Jutro dam znać jakie ja potrzebuje bo nie pamiętam czy mam euro czy DIN . Cały czas mi się myli . Jaka jest różnica. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazmazik Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 na razie zamówiłem 395mm do garnka jak cena będzie za wysoka to zmienię na euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Jutro dam znać jakie ja potrzebuje bo nie pamiętam czy mam euro czy DIN . Cały czas mi się myli . Jaka jest różnica. ? Din jest wyższy i węższy od Euro peredzyn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) A ktoś na pierwszy rzut oka powie mi jakie są moje czy Euro czy DIN ? Edytowane 16 Września 2015 przez peredzyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cen16 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ile cm powinno mieć FD do fermentora tak aby dopasowane było ponad kranik? Też proszę o odpowiedzi i czy warto kupować tylko do filtracji w fermentatorze? Jaka jest różnica między takim FD a zwykłym wiadrem z dziurkami w dnie np. z Browamatora? (oczywiście oprócz tego ze ten jest z nierdzewki a tamten z plastiku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 ni wiem na jakiej wysokości macie kraniki-ja mam kranik 1/2" możliwie jak najniżej a FD 321mm i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Dla mnie FD 350 mm fajnie jakby miało otworek po środku do mocowania do dna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Dla mnie FD 350 mm fajnie jakby miało otworek po środku do mocowania do dna. Daj rysunek techniczny i nie widzę problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 W takim razie co mam do wyboru ? Skoro nie jestem biegły w rysunku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Wyślij jakieś dobre piwko kamil0691 to może Ci pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi