peredzyn Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Właśnie się zastanawiałem i jeśli chciałbym kiedyś zamontować grzałki i zrezygnować z grzania gazem to 335 mm byłoby najlepsze . I chyba nawet ktoś takie ma użyte przy grzałkach jak dobrze pamietam. Pytanie teraz czy 335 masz rysunek czy też trzeba robić. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 335 to wymiar pod euro,z takim nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 W takim razie wpisuje się na listę . Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frc Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Potrzeba 5 osób, wpisujcie się na listę z pierwszego postu.Jest nas już pięć osób. Jak możemy zamówić teraz FD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jeszcze 2 osoby chętne na dno 335 chyba że ktoś podesle mi rysunek do 322. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiess Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Zmieniłem na 335 mm, naddatek dopasuję flexem Edytowane 22 Września 2015 przez wiess Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 I ja się wpisałem na 335 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frc Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ja mam 322, więc muszę zorganizować rysunek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Bez rysunku nie da rady ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Zatem jest 5 osób, wysyłam dane do przelewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frc Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Ja pasuje. Edytowane 24 Września 2015 przez frc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijon Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jeżeli można się dopisać do fd do kega DIN to wchodzę w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Moje już dotarło. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Wielkie podziękowanie dla zielczi. Do mnie też dotarło . Jakby ktoś miał jeszcze namiar jak zrobić zasilacz do mieszadła ale krok po kroku to będę wdzięczny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Wielkie podziękowanie dla zielczi. Do mnie też dotarło . Jakby ktoś miał jeszcze namiar jak zrobić zasilacz do mieszadła ale krok po kroku to będę wdzięczny .Tak naprawdę wystarczy że połączysz silnik pod żółty i czarny przewód i to wszystko. http://majsterkowo.pl/zasilacz-warsztatowy-ze-starego-zasilacza-atx/ Edytowane 11 Października 2015 przez zielczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ja również dopisuje się do zamówienia do kega DIN 50l jedną sztukę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Mam pytanie czy musi to być zasilacz ATX i jeszcze jedno pytanie jak zrobić żeby jedno gniazdo 12v było z płynną regulacją macie może podobny filmik lub coś w fociach z opisem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
growys Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Podpinasz ściemniacz pwt z led, chyba najlepszy 8amper, koło 20 pln kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalz21 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Scemniacz led albo wpisz sobie pwm 10a allegro 12v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbasasa Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Ja również dopisuje się do zamówienia do kega EURO 50l jedną sztukę. Podobno rozmiary Kega wedle wiki to:> 532 mm x 408 mm ø Moj jeszcze nie dotarl. Edytowane 30 Października 2015 przez qbasasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) . Edytowane 7 Listopada 2015 przez zielczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iskier Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Hej ma ktoś może dostęp do fałszywego dna 450 mm. Do garnka 45 litrów. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pijany Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 @zielczi zamówienie nadal aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocaille'r Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Będzie coś z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadi Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Używa ktoś może tego FD w wersji DIN z kegiem z zamontowanymi grzałkami od kolegi sprawek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi