zielczi Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Chętnie bym zobaczył zdjęcia jak wyglądają te nowe FD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Przykro mi ale moich jeszcze nie ma bo mam 2 albo 3 chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąska Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Witam. Robił ktoś może projekt łamanego na zawiasach FD do garnka Tadar 50L 40cm średnicy? Może jest ktoś kto mógłby wykonać takie dno? Edytowane 20 Marca 2016 przez Gąska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Osoby zainteresowane fałszywym dnem mogą się ze mną kontaktować na priv. to niektóre z moich dokonań w tym temacie.... rysuje też inne rzeczy. Edytowane 20 Marca 2016 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajt Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Może ktoś podrzucić plik z rysunkiem .dwg i pdf dla FD 335? Przeszukałem temat i inne ale nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girus Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Jaki jest odstep pomiedzy szczelinami? W profesjonalnych browarach widzialem, ze sa one gesciej. Co 4-5mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgin Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Jak ktoś FD to pisać priv. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi