gscan1 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Witam wszystkich. Pytanie odnośnie zacerania dekokcyjnego. W przepisie jest podane : "wsypane słody i od razu 1/3 dekokcji" Pytanie brzmi : ta 1/3 zacieru która ma iść do dekokcji to ma być sama woda z zacierania, czy słód i woda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Jak najgestsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robler Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 I uważaj, żeby nie przypalić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zacier - czyli słód i woda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gscan1 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 dzięki wam za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się